#9 – een paar dagen kamperen op de Veluwe

De week begon met ruim 20 graden en volle zon, het voelde als zomer! Maar toen ik donderdag mijn tas in moest pakken om een paar dagen te gaan kamperen werd het weer al minder en de temperaturen gingen omlaag. Dat maakte niet dat ik er minder zin in had, nee ik was er echt aan toe om even de natuur in te gaan! Lekker even een paar dagen zonder bereik op de Veluwe met het gezin, en ondanks de kou hebben we heerlijke dagen gehad!

We waren op de natuurcamping in Drie, een ‘dorp’ vlak bij Putten en Barneveld. Samen met mijn vriend reed ik erheen en mijn ouders stonden er toen al. De camping ligt midden in de Veluwe en is omringt met bos en natuur. Toen we aankwamen, zette we meteen de tent op. We hadden vier slaapzakken samen en flink wat truien en dikke sokken mee om het maar een beetje warm te houden ‘s avonds, haha! We vierde dit weekend de verjaardagen van mijn ouders, dus we kregen meteen lekker een stuk taart, love it! De vakantie was nu echt begonnen, haha!

We besloten al snel even een stukje te gaan wandelen, want van de lang stilzitten kreeg je het koud en bovendien was het veel te mooi om alleen maar bij de tent te gaan zitten! Zo zagen de twee dagen erna er ook ongeveer uit. Spelletjes spelen, frisbeeën, wandelen, hardlopen en lekker veel taart eten ;-). Afgelopen week heb ik een aantal mooie inzichten gehad, en die zou ik graag even met jou willen delen. Wellicht heb je er iets aan, misschien kende je het al. Doe ermee wat je wilt, mij heeft het veel opgeleverd!

  • Wanneer je kijkt naar wat iets je oplevert (gevoel, resultaat, voldoening, bijdragen, geld) in plaats van wat het je kost (tijd, energie, geld) heb je veel sneller de neiging om nieuwe spannende stappen te kijken. Omdat je denkt vanuit overvloed in plaats vanuit beperkingen gaat er een hele wereld voor je open.
  • Het ‘niet weten wat je precies wilt doen of worden’ is een luxe probleem en juist ontzettend fijn. Het is zo mooi dat we de keuze hebben wat we willen doen, dat we de tijd hebben om uit te zoeken wat we willen doen en er zijn zoveel mogelijkheden dat er altijd wel iets tussen zit.
  • Je mag altijd veranderen. Van keuze, van mening, van denkwijze. Als je iets kiest, dan kies je dat niet voor het leven. Wanneer je merkt dat het niet meer leuk is, dan mag je ermee stoppen. Het gaat er niet om wat er van jou verwacht wordt wat je doet, het gaat erom waar jij op dit moment het aller gelukkigst van wordt en daar vol voor gaat.
  • Blijf jezelf uitdagen. Probeer dingen uit. Zet een stap in een onbekende richting. Kies voor een andere weg. Dan kom je nog eens voor (leuke) verrassingen te staan!

Liefs,
Maartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant