OVER MIJ

Maartje Bregman

Blogger, influencer, foodie

CONTACT ME

Mijn naam is Maartje, ik ben 21 jaar, studeer Fysiotherapie op Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en ik woon sinds kort ook in het mooie Brabant. Ik houd deze blog bij om jou een kijkje te geven in mijn leven en ik hoop dat ik je met veel leesplezier en mooie foto’s kan vermaken.

Mijn passie is mijn ontbijt en naast dat je de fotootjes op mijn instagram waarschijnlijk al wel voorbij hebt zien komen zal ik ook hier mijn favoriete ontbijt receptjes delen. Verder geef ik tips voor het gezonde leven in combinatie met studeren, vertel ik hoe ik lekker kan blijven sporten en deel ik tips en tricks die jullie insturen zodat we met zijn allen gezond, gezellig en goedkoop het studentenleven kunnen leiden!

Voorheen heette mijn blog 'Gezonde Receptjes', maar dit heb ik veranderd omdat ik eigenlijk veel meer wil delen dan alleen maar 'gezonde receptjes'. Mijn blog draait om balans, bewustzijn, duurzaamheid, zelfliefde en dat bereik je door een gezonde levensstijl. Ik vertel eigenlijk gewoon over waarom mijn leven leef zoals ik dat doe en daarmee probeer ik jou te inspireren op het duurzame en gezonde gebied. Ik prijs geen grote drastische veranderingen aan, maar ik geef verschillende opties hoe jij duurzamer, gezonder of bewuster kan leven.

Heb je een vraag aan mij of wil je met mij samenwerken, stuur dan een mailtje naar lifeofmaart@gmail.com 

Liefs,
Maartje 

Meet The Team

WhatsApp Image 2019-09-27 at 14.23_edite
  • Instagram

Lieve (28 jaar) is communicatie- en informatiewetenschapper, werkt op dit moment in de zorg en heeft al haar hele leven een passie voor schrijven.

Klik hier voor meer over Lieve

Edit-3681_edited.jpg
  • Instagram

Esther (22 jaar) is studente technische natuurkunde in Enschede waar ze vaak met haar 'grote mensen camera' op pad gaat.

Klik hier voor meer over Esther

  • Instagram

Roos (19 jaar) is studente Gezondheidswetenschappen op de Vrije Universiteit. Gezondheid, duurzaamheid en zelfcare zijn de onderwerpen waar zij vooral over zal gaan bloggen.

Klik hier voor meer over Roos

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2018 Life Of Maart