Blogs over

Mindset

Recente blogs

Recente blogs

Een oud plan in een nieuw jasje

Sinds ik mijn instagram account heb geswitcht van @gezondereceptjes naar @lifeofmaart.nl ben ik volledig mijn structuur kwijt geraakt. Begrijp me niet verkeerd, het was precies

Lees verder »

Persoonlijke update: een boek schrijven part II

Zonder tegenslagen geen verhaal. En ik wil hierbij meteen even vermelden dat wat ik in deze blog ga beschrijven niet het einde van de wereld is, er is een wereldwijde pandemie gaande en in vergelijking met dat slaat deze blog nergens op.

Lees verder »

Je zelfvertrouwen een boost geven met deze 5 tips

Op dit moment leven we in een heftige periode. Veel mensen hebben last van extra angst en stress door Covid-19 en de impact van dit virus is enorm. Niet alleen op het gebied van gezondheid en werk, maar ook op sociaal en persoonlijk gebied worden we met grote veranderingen geconfronteerd.

Lees verder »

Ik ben een mensen-mens

De afgelopen maanden voelde ik me ‘bleegh’. Gewoon, niet lekker in m’n vel, geen energie en eigenlijk baalde ik daar best wel van. Eindelijk had

Lees verder »

Over

Maartje Bregman

Studente fysiotherapie | Schrijver | Influencer | Ondernemer

Mijn naam is Maartje, ik ben 22 jaar, studeer Fysiotherapie op Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en ik woon sinds kort ook in het mooie Brabant.

Ik heb altijd al grote dromen gehad, maar nooit ondernam ik actie om ook echt aan de slag te gaan. Ik had geen geduld en al helemaal geen tijd om echt voor mezelf te kiezen. 

Toen ik zag welke impact de mens op de wereld heeft voelde ik een enorme drive om daar iets mee te doen. Ik ben liever lui dan moe en als we allemaal een beetje doen heeft dat een veel groter effect dan wanneer ik in mijn eentje mijn hele leven omgooi. Dat was het moment dat ik al mijn kennis met de wijde wereld wilde delen. Velen handen maken ligt werk.

xoxo