De Kracht van Teruggeven

De Kracht van Teruggeven

“Een boek, dat is zooo 19e eeuw, toch?” Wat mij betreft niet. Juist even afschakelen van dat scherm, terug naar pen en papier kan juist heel krachtig zijn. 

De Kracht van Teruggeven is een boek, een gids voor een duurzamere, fittere en gezondere levensstijl. Wat is duurzaamheid en wat is er allemaal mogelijk binnen een duurzamere levensstijl? 

Verkooppunten

Verkooppunten

Boekhandel Van Piere – Eindhoven
WAAR – Eindhoven
Boekhandel Jacques Baas – Driebergen
Mus conceptstore – Utrecht

Seen in

Seen in

Runners World

Magazine & online

“Boeken voor iedereen die van lopen (of lopers) houdt!”

“In haar boek helpt Bregman je mee om die geluksmomentjes te vinden. Aan de hand van wetenschappelijke artikelen, persoonlijke verhalen en grappige weetjes inspireert je om terug te geven.”

In de buurt - Eindhoven

Online

Tussen het fulltime studeren, werken in kledingzaak Deense Kroon, en het lifestyle-bloggen, vond Maartje (22) dit jaar ook nog tijd om een prachtig boek te schrijven.

“Het was een bumpy road, maar ik heb er heel veel van geleerd en ben daar ontzettend dankbaar voor!”

Womens Health

Magazine & online

Een ‘plant-based runner’, dat is hoe Maartje Bregman zichzelf omschrijft. Eind vorig jaar bracht Maartje haar eerste boek uit, De Kracht van Teruggeven, waarin ze een duurzame, fitte en gezonde levensstijl promoot.

We gingen met de jonge auteur in gesprek over haar grote en uitdagende boekproject.

Over

Maartje Bregman

Studente fysiotherapie | Schrijver | Influencer | Ondernemer

Mijn naam is Maartje, ik ben 22 jaar, studeer Fysiotherapie op Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en ik woon sinds kort ook in het mooie Brabant.

Ik heb altijd al grote dromen gehad, maar nooit ondernam ik actie om ook echt aan de slag te gaan. Ik had geen geduld en al helemaal geen tijd om echt voor mezelf te kiezen. 

Toen ik zag welke impact de mens op de wereld heeft voelde ik een enorme drive om daar iets mee te doen. Ik ben liever lui dan moe en als we allemaal een beetje doen heeft dat een veel groter effect dan wanneer ik in mijn eentje mijn hele leven omgooi. Dat was het moment dat ik al mijn kennis met de wijde wereld wilde delen. Velen handen maken ligt werk.

xoxo

Boek: de kracht van teruggeven

Het boek is wetenschappelijk onderbouwd en bevat ontzettend veel kennis op het gebied van duurzaamheid, fitheid en gezondhed. Daarnaast worden er worden persoonlijke verhalen met struikelblokken, wijze lessen of gewoon heerlijke anekdotes gedeeld. Er staan weetjes in die je kan doorvertellen aan je vrienden, collega’s of aan je familie. Het boek is gesiert met zelfgemaakte illustraties en bijpassende foto’s.

Werkboek: de kracht van teruggeven

Het werkboek bevat opdrachten die je overal kan uitvoeren. De opdrachten zijn ingedeeld in categorien, maar er zit geen vaste volgorde in. Je kan dus zelf kiezen welke opdracht je wanneer doet. Ook is het fijn om iets langer na te kunnen denken over sommige opdrachten, dus pak ook echt die tijd ervoor! De opdrachten staan in het teken van jou laten nadenken over de keuzes die je maakt. Vragen die kunnen helpen om jouw leven misschien wel iets meer inzicht te krijgen in hoe je jouw leven zou willen leiden en het minder ‘geleefd’ wordt.