DOWNLOAD: Gratis inkijkexemplaar boek

Daar is ‘ie dan, het inkijkexemplaar! De afgelopen weken ben ik ontzettend hard bezig geweest om de eerste paar pagina’s van zowel het boek als het werkboek definitief te maken. Ook ben ik bezig geweest met de receptjes en – vooral – met de foodphotography! Het was weer een bewogen week 

en die wil ik graag met je delen, lees je mee?


The purpose of the first draft is not to get it right, but to get it written.

Daar is ‘ie dan, het inkijkexemplaar! Als je hem meteen wilt downloaden scroll dan even wat verder naar beneden, daar kan je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief, de eerste mail die je krijgt bevat een download naar het inkijkexemplaar! Het inkijk exemplaar is een eerste indruk voor jullie, maar ook voor mezelf, een stukje van mijn boek openbaar. Heel spannend natuurlijk, maar ook een stukje loslaten. Dit is een eerste versie, waarschijnlijk wordt het nog wel honderd keer aangepast, maar de essentie van wat ik op papier wilt hebben staat er. Het is ontzettend gaaf, maar oh my gosh wat een werk zit erin! Het schrijven zelf, daar had ik me op voorbereid, maar dat is misschien maar 30% van alles wat daaromheen nog ‘moet’ gebeuren. Kan je dat niet uit handen geven hoor ik je denken? Sure. Maar dat kost geld. En zoals ik al in mijn eerdere nieuwsbrief vertelde, ik ga het boek in eigen beheer uitgeven en elke cent die ik uitgeef moet ik dus eerst zelf verdienen. 

Dat maakt het spannend, maar tegelijkertijd voelt het echt als iets van ‘mij’, onafhankelijk en van niemand anders. Ik schrijf, ik teken, ik geef vorm, ik speel ‘model’ en ik fotografeer de receptjes. Want ja, ook daar was ik deze week druk mee bezig. In zowel het boek als het e-book komen 10 vegan receptjes (dezelfde overigens). En deze week ben ik begonnen met boodschappen, receptjes uitwerken, bereiden, fotograferen en uitschrijven. En natuurlijk wil ik je daarvan ook een kleine preview geven, dus in deze mail heb ik al wat eerste fotootjes gezet. Heel klein en natuurlijk zonder recept, dan moet je het boek maar kopen ;-).

Waarom een inkijkexemplaar?

Om jouw een kijkje te geven in mijn boek. Mocht je twijfelen of het wel iets voor jou is, of ben je wel nieuwsgierig naar mijn schrijfstijl, misschien wil je het wel doorbladeren voor inspiratie. En dan uiteindelijk, hoop ik natuurlijk dat je het zo intressant vind en meer wilt lezen 🙂

Waar gaat het boek over?

Het is eigenlijk een verlengde van mijn blog. En daarnaast nog heel veel verdiepingen en aanvullingen: duurzaamheid, fitheid en gezondheid zijn de drie overkoepelende thema’s. Er komen veel persoonlijke adnekdotes in voor, maar in pincipe is het een heel informatief en wetenschappelijk onderbouwd boek.

Hoe bevalt het schrijven tot nu toe?

Het is een rollercoaster, aan schrijven zelf kom ik nog nauwelijks toe. Gelukkig had ik al veel geschreven voor ik bekend maakte dat ik een boek ging schrijven ;-). Maar alle andere zaakjes zijn nu ook zo goed als op orde, dus dan kan ik het schrijven weer oppakken!

Hoe kan ik op de hoogte blijven over het boek?

Ik ga elke twee weken een nieuwsbrief schrijven met de nieuwste updates. Ik heb al heel veel leuke ideeën hoe ik jullie kan betrekken bij dit proces. Als je geabboneerd bent op mijn nieuwsbrief ga je dus niks missen, inschrijven kan onderaan deze pagina!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant