Eindelijk weer een HARDLOOPDOEL! En jij kan met mij meedoen!

Het is Januari en alles voelt anders. Ik ben namelijk echt toe aan dit nieuwe jaar. 2020 stond voor mij in het teken van reflecteren, groeien en ontwikkelen. 2021 gaat voor mij bestaan uit actie, dankbaarheid en ondernemen. En om dat bewogen jaar goed te starten ga ik mijn PR op de 3KM verbeteren. Weer eens wat anders, haha! In deze blog vertel ik je meer over de challenge, het bedrijf dat de challenge organiseert en hoe jij mee kan doen. Lees je mee?

BEAT your PR-Challenge:  Een hele leuke manier om 2021 te beginnen met een persoonlijke overwinning en een duurzaamheid te promoten!

Erg leuk dat ik met jullie mijn eerste doel voor 2021 met jullie kan delen namelijk: BEAT your PR-Challenge (3km editie) van BEAT-Expedtions! Een sportieve virtuele challenge in Januari 2021 waarbij je 4-weeks gepersonaliseerd trainingsprogramma ontvangt om zo jouw record op de 3km te verbeteren. Mocht je niet zo vaak rennen en nog geen persoonlijke record hebben op de 3km, dan is het ook mogelijk om mee te doen en ontvang je het “Intro to running” programma. Naast het behalen van jouw eerste doel van 2021 support je tegelijkertijd je favoriete goede doel op het gebied van duurzaamheid. De virtuele challenge kost €20 en aan het einde van de challenge gaat 50% van van de opbrengsten naar één van de volgende goede doelen:

  • Plastic Soup Foundation –  De tsunami van plastic soep zo snel mogelijk stoppen!
  • Rewilding Europe –  maakt van Europa weer een wildere plek om zo natuur terug te geven aan de dieren!
  • Justdiggit – Als we de aarde kunnen opwarmen, dan kunnen wij haar ook weer afkoelen! 

Ik heb Rewilding Europe gekozen als goede doel – omdat ik het zo belangrijk vind dat de natuur weer een plek wordt waar dieren vrij kunnen zijn, planten en bomen kunnen groeien en bloeien. Let’s Rewild!

> JA TOF! Ik wil ook meedoen! <

Hoe werkt het precies?

Na het inschrijven ontvang je een questionnaire met daarin vragen over je huidige record, hoe vaak je wilt rennen en of je nog aan andere sporten doet. Geef ook aan welk goede doel je wilt supporten! Op basis van je antwoorden ontvang je een gepersonaliseerd programma gemaakt door BEAT-Expeditions, dat je gaat helpen om je eerste doel van 2021 te behalen. Mocht je extra vragen hebben over je programma of extra advies willen, kan je altijd de organisatie van BEAT Expeditions appen of mailen.

Het laatste weekend ga je voor goud en behaal jij je eerste doel van 2021! Dit zal zeker niet de laatste zijn van het jaar na zo een goede start! Het goede doel met de meeste Green Points” ontvangt 50% van de opbrengsten.

> IK WIL MEEDOEN <

Hoe werken “Green Points”? Op basis van jouw nieuwe tijd ontvang je “Green Points” welke gelden als stemmen voor één van de goede doelen. De “Green Points” zijn een erg leuke manier om de competitie erin te houden. Na het inschrijven ontvangt iedereen 5 “Green Points” en die worden gelijk aan het jouw favoriete goede doel toegekend. 5 extra “Green Points” zijn te verdienen na het rennen van 3km eind Januari. Je ontvangt 1 extra “Green Point” per seconde dat jij je record met verbeterd. Deelnemers zonder persoonlijke record ontvangen 5 extra “Green Points” na het voltooien van de 3km challenge.
Kortom een erg leuke challenge om sportief het nieuwe jaar te beginnen en toch bezig te zijn met duurzaamheid. Daarnaast kan iedereen meedoen aan de challenge is het een sportieve uitdaging voor alle levels! Zo is het toch mogelijk om in deze lock-down periode virtueel met elkaar de uitdaging aan te gaan!

En jij kan meedoen!

3KM is een haalbare afstand voor de beginnende loper, maar het kan ook een hele uitdagende afstand zijn voor de gevorderde lopers. Dan is het namelijk tijd om tempo te maken, interval trainingen te doen en die tijd te verbreken! Eens wat anders dan elke keer een langere afstand ;-). Laten we het jaar samen sportief & duurzaam beginnen. Op mijn instagram story’s zal ik blijven delen hoe het proces verloopt en zo blijven we elkaar motiveren. Doe jij mee?

Inschrijven kan via deze link: https://www.beat-expeditions.com/event-details/beat-your-pr-challenge-3km-edition

Op een gezond 2021 waarin we onszelf lekker blijven uitdagen!
Liefs,
Maartje

Disclaimer: deze blog is in samenwerking met BEAT-Expeditions geschreven, dit veranderd echter niks aan mijn mening en alles wat er staat is de waarheid.

Ps. Ik ga in 2021 nog vaker samenwerken met BEAT-Expeditions, dus als je van een beetje avontuur, natuur, duurzaamheid en challenges houdt, dan ga ik nog veel mooie dingen met je delen dit jaar! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant