Verkooppunten

Boekhandel Van Piere

Van Piere Eindhoven B.V. te Eindhoven is een boekhandel met verschillende verdiepingen. Het is een grote winkel, heel mooi en ruim opgezet. De kracht van teruggeven - het werkboek is te vinden op de afdeling 'lifestyle'. Wanneer je binnen komt loop je de trap naar beneden en dan links van de kassa. Mijn boek 'de kracht van teruggeven' is vanaf 20 december 2020 te vinden in deze boekhandel naast het werkboek.
Eindhoven

Boekhandel Jacques Baas

Boekhandel Jacques Baas is de boekhandel in het dorp waar ik ben opgegroeid: Driebergen. Het is altijd een feestje om rond te snuffelen in dit winkeltje, het is overzichtelijk maar ruim opgezet. De kracht van teruggeven - het werkboek is er nu al te vinden. Mijn boek 'de kracht van teruggeven' is vanaf 20 december 2020 te vinden in deze boekhandel naast het werkboek.
Driebergen

WAAR Eindhoven

WAAR is dé cadeauwinkel voor bijzondere duurzame producten. Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Bij de winkel in Eindhoven ligt mijn werkboek en boek (v.a. 21 dec) tussen alle andere boeken over duurzaamheid/vegan koken. Qua verhaal past het zo goed in deze winkel, dus ik ben mega trots dat die hier mag liggen!
Eindhoven