Verkooppunten

Boekhandel Van Piere

Van Piere Eindhoven B.V. te Eindhoven is een boekhandel met verschillende verdiepingen. Het is een grote winkel, heel mooi en ruim opgezet. De kracht van teruggeven, zowel het boek als het werkboek zijn te vinden op de afdeling 'lifestyle'. Wanneer je binnen komt loop je de trap naar beneden en dan links van de kassa.
Eindhoven

Boekhandel Jacques Baas

Boekhandel Jacques Baas is de boekhandel in het dorp waar ik ben opgegroeid: Driebergen. Het is altijd een feestje om rond te snuffelen in dit winkeltje, het is overzichtelijk maar ruim opgezet. De kracht van teruggeven (zowel het boek als het werkboek) liggen voor je klaar.
Driebergen

WAAR Eindhoven

WAAR is dé cadeauwinkel voor bijzondere duurzame producten. Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Bij de winkel in Eindhoven ligt mijn werkboek en boek (v.a. 21 dec) tussen alle andere boeken over duurzaamheid/vegan koken. Qua verhaal past het zo goed in deze winkel, dus ik ben mega trots dat die hier mag liggen!
Eindhoven

Mus conceptstore Utrecht

Merel, voor intimi Mus, is de founder van MUS conceptstore. In juni 2018 opende zij haar winkel in één van de leukste winkelstraatjes van Utrecht, de Lijnmarkt. De inspiratie haalt ze uit Scandinavische en Nederlandse merken: ‘Het is de eenvoud, stijl en kwaliteit dat me aanspreekt. Het ademt fashion die voor iedereen aantrekkelijk is, ook omdat het betaalbaar is.’ Belangrijk is dat iedereen zich welkom voelt. Gezelligheid en persoonlijke aandacht staan centraal. Ervaar het zelf…voel je welkom bij ons!
Utrecht

Valentijnsdag.nl

Valentijnsdag is de dag waarop geliefde elkaar verassen met cadeau’tjes zoals bijvoorbeeld bloemen, kaartjes, chocolade of iets anders leuks. In Europa vieren we deze dag op 14 februari. De Paus Gelasius riep 14 februari uit de de dag van de heilige Valentijn. Cadeau inspiratie nodig? Geen probleem! Wij hebben de leukste cadeaus voor hem, haar en jezelf!
Online

Over

Maartje Bregman

Studente fysiotherapie | Schrijver | Influencer | Ondernemer

Mijn naam is Maartje, ik ben 22 jaar, studeer Fysiotherapie op Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en ik woon sinds kort ook in het mooie Brabant.

Ik heb altijd al grote dromen gehad, maar nooit ondernam ik actie om ook echt aan de slag te gaan. Ik had geen geduld en al helemaal geen tijd om echt voor mezelf te kiezen. 

Toen ik zag welke impact de mens op de wereld heeft voelde ik een enorme drive om daar iets mee te doen. Ik ben liever lui dan moe en als we allemaal een beetje doen heeft dat een veel groter effect dan wanneer ik in mijn eentje mijn hele leven omgooi. Dat was het moment dat ik al mijn kennis met de wijde wereld wilde delen. Velen handen maken ligt werk.

xoxo