GRATIS: Keep The Sea Plastic Free e-book

Morgen is het World Clean Up Day, bedacht door de Plastic Soup Foundation en daarom staat dit weekend zero-waste en plastic een beetje extra in het zonnetje. Het blijft een ontzettend groot probleem en er is nog steeds geen oplossing voor. Maar dat betekent niet dat we nu niks kunnen doen. In onderstaand e-book deel ik feitjes over de Plastic Soep waarin je leest hoe groot het probleem is. Vervolgens deel ik een lijst met allemaal dingen die jij mogelijk zou kunnen doen om bij te dragen aan het verminderen van het plastic gebruik. En op het einde staan er nog een aantal boeken en films aanraders in om jezelf meer te leren over de Plastic Soep en zijn impact. 

In deze guide leer je alles wat je moet weten over plastic en hoe jij kan bijdragen aan een plastic-vrije zee! Het is een gratis download voor alle Happy Times lezers omdat ik hoop dat we samen zoveel mogelijk mensen kunnen inspireren om wat bewuster stil te staan bij ons plastic gebruik en welke invloed het heeft. 

Schrijf je nu in voor de Happy Times nieuwsbrief en ontvang het e-book direct in je inbox! Ben je al geabboneerd op Happy Times, dan zit die nu al in je inbox! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant