Selfcare boodschappenlijst

100 ingredienten voor een meer liefdevol leven

Herken je dit:
… Heel veel ideeën hebben, maar geen tijd
… Beter voor jezelf willen zorgen, maar niet weten waar te beginnen
… Vanalles geprobeerd, maar elke keer val je terug in oude gewoontes
… Er is een gat tussen wie je zou willen zijn en wie je bent
… Je wilt meer zelfvertrouwen en geloven in wat je doet

Download het gratis e-book

Dit e-book bevat een boodschappenlijst van 100 artikelen die jij kan gebruiken om meer zelfliefde te creëren. Zelf liefde is, zoals het woord het al zegt, de liefde die je hebt voor jezelf. Deze boodschappenlijst is een lijst vol met dingen, ideeën, vragen, inzichten en tools voor meer zelfliefde. Een zelfliefde ABC-boodschappenlijstje met 100 (!) items.

Ola! Ik ben Maartje

Studente fysioterapie en ondernemer. Ik heb altijd al grote dromen gehad, maar nooit ondernam ik actie om ook echt aan de slag te gaan. Ik had geen geduld en al helemaal geen tijd om echt voor mezelf te kiezen. Ik geloof dat ieder mens van nature goed is en dat wanneer we echt naar onszelf luisteren we de juiste keuzes kunnen maken.

Toen ik zag welke impact de mens op de wereld heeft voelde ik een enorme drive om daar iets mee te doen. Ik ben liever lui dan moe en als we allemaal een beetje doen heeft dat een veel groter effect dan wanneer ik in mijn eentje mijn hele leven omgooi. Dat was het moment dat ik al mijn kennis met de wijde wereld wilde delen. Velen handen maken ligt werk.

Van onzeker meisje dat graag bij de groep wilde horen ben ik uitgegroeid tot een onafhankelijke vrouw met ambitieuze dromen en ambities. En daarbij wil ik jou helpen, want dit gun ik iedereen! Ik heb ongelofelijk veel tijd besteed aan boeken lezen, podcasts luisteren, in gesprek gaan met wijze mensen en ik ben heel veel gaan experimenteren. Zo’n 3 jaar later durf ik wel te zeggen dat ik de smaak te pakken heb en mijn kennis en leerpunten door wil geven.

Anne

“Maartje, wat ben jij een inspiratiebron! Vind ik echt te leuk om te zien en volgen. Op jou leeftijd was ik er totaal nog niet mee bezig. Mensen zoals jij geven mij ook weer de inspiratie om mijn eigen kinderen (en omgeving) te inspireren!”

Download het gratis e-book

Dit e-book bevat een boodschappenlijst van 100 artikelen die jij kan gebruiken om meer zelfliefde te creëren.