Grafische vormgeving

Logo's, vormgeving en illustraties

Logo's


Ik kan een logo maken voor jouw bedrijf, instagram pagina of merk. Ik werk met een tekenprogramma waarmee ik een logo volledig personaliseer. Je krijgt het bestand in drie verschillende formaten (png, jpeg en eps), zodat je het logo voor zowel online als drukwerk kan gebruiken.

Vormgeving


Ik kan ook de vormgeving voor je doen. Een e-book vormgeving, een sollicitatie journey in kaart brengen, uitnodigingen voor een event maken, een brochure of bijvoorbeeld visite kaartjes. Ook kan ik helpen met het vormgeven van een instagram pagina en daar templates voor maken.

Illustreren


Daarnaast maak ik illustraties. Een tekening van jou als #girlboss, samen met je hond of wellicht met je partner en/of kids. Ik kan doodles maken die je kan gebruiken om ingewikkelde tekst te verhelderen, of een lijnen tekeningen als aanvulling op een logo of huisstijl.

Vraag een offerte aan

Maartje Bregman | Logo's, vormgeving & illustreren

Heb je interresse in een van mijn producten of ben jebenieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij een mail met jouw wensen en dan krijg je vrijblijvend een offerte terug. 

Maartje Bregman | info@lifeofmaart.nl | +31 6 14690034

Maartje Bregman

Het begin

Ik heb mijn eigen boek ‘De Kracht van Teruggeven’ vorm gegeven, van begin tot eind in InDesign met een tekenfunctie op de laptop van mijn vriend. Toen wilde ik doorpakken, ik vond het zo leuk dat ik er serieus mee door wilde gaan, dus het was tijd voor een upgrade.

Ik kocht een wacom

Ik verkondigde dat ik logo’s wilde gaan maken en voor de eerste drie aanvragen ging ik gratis aan de slag. Daarna betaalde mensen €50 voor een logo en beeldmerk. Met mijn eerste vier klussen kon ik een Wacom tekentablet kopen.

The Next step

Ondertussen was ik goed geoefend, kocht ik nog meer software zodat ik ook vector bestanden kon gaan illustreren en werden de aanvragen steeds diverser. Van een tekening van een gezin tot een sollicitatie-journey graphic tot illustraties voor een wetenschappelijk gepubliceerd artikel. En natuurlijk bleef ik logo’s maken, die steeds unieker, gaver en proffesioneler waren.

en toen...

een website

Ik besloot dat het tijd was om mijn werk te bundelen op een website, waar mijn (potentiële) klanten, en ikzelf (!) een mooi overzicht kunnen vinden van wie ik ben en waar ik voor sta.

een portfolio

Ik heb in mijn portfolio de opdrachten gezet waarvan ik denk dat ze een bepaalde branche representeren. Zo kan je – mocht je interesse hebben in een van mijn diensten – precies zien wat ik voor je kan betekenen.

en een shop

En een shop, een webshop. Waar je kan kiezen wat je wilt, waar je mijn werk kan zien en waar een grote ‘contact’ button te vinden is om een op maat gemaakt pakket voor je samen te stellen. 

Mijn visie

Duurzaam en tijdloos

Mijn visie is dat een branding duurzaam is. En met duurzaam bedoel is dat het lang mee kan gaan. Het is ‘gewoon goed’ en dan nog een beetje beter. Zodat je er lang plezier van hebt en het mee kan groeien met jouw merk of bedrijf.

Aantrekkelijk en overzichtelijk

Mijn illustraties, vormgeving en logo’s zijn aantrekkelijk, ze vallen op. Maar ze zijn ook overzichtelijk, soms zelfs heel minimalistisch en dus gebruikersvriendelijk. Zodat je in een blik ziet wat de bedoeling is.

Modern en innovatief

Mijn designs zijn inclusief, innovatief en uniek. Ik vind namelijk dat dit onderwerpen zijn die in elke vorm van expressie getoond moeten worden. Iedereen is uniek en waardevol op zijn eigen manier. En zo is dat ook met design.

Satisfied Customers

Ik wist zelf nog niet zo goed wat ik wilde, maar Maartje keek met mij mee, had geduld en bood verschillende opties aan, waardoor ik nu een logo heb die écht uniek is en precies bij mij past!

- Metty Wassink

Vraag een offerte aan

Maartje Bregman | Logo's, vormgeving & illustreren

Heb je interresse in een van mijn producten of ben jebenieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij een mail met jouw wensen en dan krijg je vrijblijvend een offerte terug. 

Maartje Bregman | info@lifeofmaart.nl | +31 6 14690034

Portfolio

Maartje Bregman | Logo's, vormgeving & illustraties

Frequently Asked Questions

Deze vragen krijg ik vaak. Check even of jouw vraag (en antwoord) erbij staat, zo niet? Stuur mij een mailtje en dan help ik je op die manier verder! 

Als je een dienst van mij koopt plannen we eerst een gesprekje van 10-25 minuten in, hierin leer ik jou kennen en dus ook jouw stijl en kracht. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een moodboard aan te leveren waarin je voorbeelden, lettertypes en kleuren kan zetten zodat ik die kan meenemen in de eerste ontwerpen.

Een logo probeer ik binnen een week op te leveren, daarna hangt het er vanaf hoe snel en hoeveel feedback je hebt. Mocht je het product snel af willen of als er een deadline is, stuur dat dan even mee in de offerte aanvraag dan kan ik daar rekening mee houden!

Het verschilt enorm omdat ik veel verschillende dingen aanbied. De prijzen voor een logo + beeldmerk liggen nu net onder de €100. Maar je kan vrijblijvend een offerte aanvragen waarin ik precies laat zien wat ik vraag voor welk onderdeel.

Nee, over mijn diensten zit nu (nog) 0% BTW omdat ik een kleine ondernemer ben en gebruik maak van de KOR. 

Stel dat je het echt niks vind ga ik eerst nog een keer met je in gesprek om te kijken of er iets mis is gegaan in de communicatie. Mocht je daarna nog steeds het gevoel hebben dat ik niet de juiste persoon ben voor jou (dat mag gewoon!), dan krijg je binnen 5 werkdagen je geld teruggestort.

Ik heb een Wacom tekenpad, daarnaast gebruik ik Affinity Designer en Clip Studio Paint.

Stuur mij een mailtje naar info@lifeofmaart.nl met jou vraag en/of vraag vrijblijvend een offerte aan. Hopelijk tot snel!