Koninklijke Oranje Borrelhap

Oranje boven! Koningsdag met zn alle op een plein met een biertje, op de markt of gewoon thuis ik vier het met goed eten. Zoals het hoort 😉 Op deze woningsdag – WIE HEEFT DIT BEDACHT? GENIAAL! – maakte ik in samenwerking met de producten van Qorn een heerlijk borrelhapje. Dit staat binnen 5 minuutjes op tafel en is bij mij thuis al door de hele familie goed gekeurd.

Ingrediënten tapenade

  • 1 blikje groene olijven zonder pit (240g)
  • ½ potje zongedroogde tomaten (295g)
  • 1 el balsamico azijn
  • snufje peper en zout

Benodigdheden

  • Quorn chicken free slices
  • een stokbrood
  • takje verse rozemarijn
  • handje pijnboompitten

Bereiding: doe de ingrediënten voor de tapenade in de blender en mix tot een glad geheel, voeg ook de olie die bij de olijven in het potje zit toe! Scheur een plakje Qorn in tweeën, rol hem op en leg deze op het stokbroodje. Versier met wat pijnboompitjes en verse rozemarijn. Enjoy!

Happy Kingsday y’all!

Liefs,

Maartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

Best gelezen blogs

Life of Maart week dagboekje #10

man man man, wat was het weer een week! De introductie dagen zijn begonnen, de eerste lessen zijn ingepland, mijn werkboek is af en naar de drukker én ik heb lange dagen in de winkel gestaan om te werken.

Lees artikel »

Misschien vind je dit ook interessant