Life of Maart dagboekje #2

Mijn tweede weekdagboekje alweer! Ik ga een online traject volgen voor ultieme ‘self care’, ik ben begonnen met een e-couse ondernemen, mocht weer het hockeyveld op, had een hele leuke koffiedate en voelde mij een soort toekan toen ik met het OV moest. Lees je mee?

Maandag 15 juni

Ik begon de week heel relaxt met een uitslaapochtend en een rustige opstart sessie van mijn nerd-modus die ik deze week te pakken moet gaan krijgen. Mijn maandag voelt eigenlijk altijd een beetje als weekend omdat ik zondag altijd werk. Een lekker rustig begin van de week. Ook kreeg ik vandaag een bevestiging van het Full Charge programma dat ik volgende week ga beginnen met het programma voor ultieme self-care. Leren naar mezelf te luisteren, een stapje terug te nemen en prioriteit te maken van mijn eigen dromen en doelen. Hier heb ik echt ongelofelijk veel zin in! Ik sloot de dag af met e-couse van Aranka (Pretty Ambitious), een gratis cursus over ondernemerschap. Iets waar ik ontzettend veel interesse in heb en zeker nu mijn eigen bedrijfje best wel aan het groeien is, is dit ontzettend waarde vol. Elke week komt er een nieuwe module online, ik ben heel benieuwd naar de rest! #nonspon – maar als je wilt, kan je ook nog meedoen! Check even https://www.prettyambitious.com.

Dinsdag 16 juni

Zoals je net kon lezen is er maandag nog niet echt veel voor de studie gebeurt. Vandaag stond de wekker lekker vroeg en begon ik de dag met een workoutje. Abs, arms en lower body. And it burned!! Maar dat zijn de beste, toch?! Daarna ging ik naar de markt voor mijn wekelijkse boodschappen en om 10.00 was ik ready voor de dag en begon mijn productieve dag. Heerlijk! ‘s Avonds maakte ik een heerlijke vegan pasta en mochten we weer het hockeyveld op voor een lekkere training.

Woensdag 17 juni

HALLO SPIERPIJN! hah! Een koekje van eigen deeg na zo’n lekkere training natuurlijk. Maar het was meer dan welkom, want er stond toch een ochtendje studeren op de planning. ‘s Middags sprak ik af met Miriam (@veggiereporter), we deden een home-made-ice-tea’tje en fietste een stuk door Eindhoven. Vet gezellig om lekker even bij te kletsen, ook al hadden we elkaar nog nooit in het echt gezien, via instagram zijn we al heel lang collega’s en kennen elkaar dus ook behoorlijk goed, haha! Daarna ging ik nog een avondje aan het werk. Het regende inmens hard, dus toen ik thuis kwam – als een verzopen katje – ben ik – na de douche – meteen mijn bedje in gedoken. Een heerlijke dag, maar wel weer heel veel indrukken en prikkels gehad na een paar maanden prikkelloos geleefd te hebben ;-).

@ Deense Kroon

Donderdag 18 juni

Om 7.15 werd ik gewekt door mijn biologische klok, het was tijd voor een run! 7KM door de natuur, met een podcast en de zingende vogels, heerlijk! Dan was het nu toch echt tijd om een flinke dag te gaan studeren, want de afgelopen week was het er toch wel weer een beetje bij in geschoten, oeps! Aan het einde van de dag ging ik naar huis en bakte een quiche zonder ei (met tofu) voor de fam, eruuug lekker! We sloten de dag af met z’n alle op de bank voor een filmpje.

Vrijdag 19 juni

Weer geen wekker gezet, maar mijn biologische klok liet me vandaag ‘uitslapen’ tot 8.30. Ik besloot meteen de dag te benutten en in de studie boeken te duiken, die flow van gister beviel me wel! Na de lunch liep ik 5KM met mama mee die herstellende is van een blessure. Daar plakte ik nog een rondje van 10KM aan en dat maakte dat ik een kleine anderhalf uur onderweg was. En het was heerlijk! En benauwd. Maar vooral heerlijk. We aten nog samen en nu zit ik weer in de trein naar Eindhoven. Met mijn mondkapje. Ik voel me echt een toekan! Haha! Ik ben heel blij met mijn duurzame mondkapje en ik vind het prima om te dragen gezien de omstandigheden, maar erg fabuleus is het niet als je het mij vraagt ;-). Ik duik zo lekker mijn bedje in als ik thuis kom, morgen staat er een hele gezellige dag op de planning met mijn insta-vriendinnetjes. Maar dat zie je morgen wel verschijnen op the gram ;-).

Happy weekend!

Liefs,

Maartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant