Life of Maart dagboekje #3

Het is de week van de hitte golf, een hoop studie uren en de week van een nieuwe stap in mijn onderneming! Gezellig dat je weer meeleest, let’s go!

Maandag 22 juni

Mijn maandag voelt altijd een beetje als zondag omdat ik op zondag altijd werk. Ik begon de week dus lekker rustig. Eerst heb ik lekker uitgeslapen en daarna ben ik eigenlijk meteen de boeken in gedoken. Elke dag probeer ik zo’n 3 – 4 uur te studeren, dan heb ik dat maar weer gehad ;-). Na de lunch gesloot ik om voor een run te gaan, een interval training! Niet echt over nagedacht dat het zo mega warm zou worden! Gelukkig liep ik veel in de schaduw en had ik goed gedronken voor ik weg ging. 10x 2 minuten versnellen met 1 minuutje joggen tussendoor. PITTIG! Maar heel erg chill! Daarna ben thuis onder de douche door gesprongen en naar het terras gefietst. Mijn vriend werkt bij Denf, een koffietentje in Eindhoven en ik wist dat hij moest werken dus besloot lekker met een ice tea op het terras te gaan zitten daar! ’s Avonds kookte ik een heerlijke vegan lasagne-soep en keek ik een serieetje, wat een fijne, maar vermoeiende dag!

Dinsdag 23 juni

Ik startte de dag met een wandeling, ik liep een halfuurtje voor het al te warm werd. Met een podcast op, heel relaxt! Daarna ontbeet ik met een ‘mermaid’ bowl (zo’n blauwe), jullie vonden dat fantastisch, wat een reacties heb ik daarop gekregen, haha! Ik volgde die middag de volgende module van de e-couse ‘ondernemen’ van Pretty Ambitious. Dit keer ging het over een begroting maken en financiële zaken. Dit is iets wat ik best wel heel lastig vind, maar toch echt moet gebeuren dus de module kwam als geroepen! Zo motiverend om mee bezig te zijn en het voelt echt alsof ik een super groot en proffesioneel bedrijf heb nu, haha! Terwijl, het valt allemaal reuze mee hoor! Maar wel heel gaaf om daar nu echt inzichten in te krijgen hoe ik ervoor sta. Ik sloot de dag af met een stukje lezen uit het nieuwe boek van Suzanne Brummel; ZWEM.

Woensdag 24 juni

Vandaag begon ik weer met een wandeling, het beviel zo goed! Dit keer liep ik bijna een uur! Nieuwe straatjes in Eindhoven ontdekt en vooral heel lekker om door de verlaten straten te lopen samen met het gefluit van de vogeltjes om me heen. Toen ik terug kwam ben ik vrijwel meteen aan de studie gegaan. Vandaag bestond mijn samenvatten – voor een deel – uit houdingscorrectie en goede werkhouding. Super interessant, dus ik vroeg via mijn story of jullie hier ook wat over wilden lezen, jullie waren super enthousiast! Zo gezegd zo gedaan, mijn samenvatting gedigitaliseerd – iets in jip en janneketaal gezet – en gepubliceerd! Heel leuk om ook eens wat informatieve verhalen te delen in plaats van alleen al die persoonlijke dingen, worden jullie niet een keer gek van mij ;-)? s’ Avonds hadden we een kijkavond in ons studentenhuis, er kwam een kamer vrij en we hebben dus nu een nieuwe huisgenoot gevonden, vet gezellig!

Donderdag 25 juni

Het was best laat geworden gister, dus vandaag mocht ik de wekker even uitzetten van mezelf ;-), voordelen van thuiswerken! Na het ontbijt ben ik in de trein gestapt naar mijn ouders, zij hebben een lekkere grote tuin en een huis dat koel blijft, ideaal om mijn dagen te spenderen met zulke tropische temperaturen! Ook kreeg ik een mail dat ik officieel kant starten in Utrecht voor mijn minor ‘Ondernemerschap’ komende september. YAY! ’s avonds gingen we barbecuen en ik had een heerlijke Aziatische salade gemaakt met vega-stukjes en ananas voor op de barbecue!

Vrijdag 26 juni

Vandaag was ik weer vroeg uit de veren, ik wilde namelijk een duurloopje doen voordat het te warm werd. Om 6.58 liep ik de deur uit voor een run. Ik heb echt een hele leuke nieuwe route ontdekt vlak bij huis! Langs het water, vooral over afgelegen paden en heb de mooiste vlinders gezien onderweg! Na 15KM was ik weer thuis, meteen een groot glas water gedronken en onder de douche gesprongen. Ik had nog wat online college’s vandaag, maar ik ben vooral bezig geweest met de nieuwsbrief en blogs (onder andere deze dus). Onderaan de pagina kan je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief die vanaf nu om de week uit komt! Ik heb een hele mooi – al zeg ik het zelf – lay-out gemaakt en ik deel de best bekeken blogs en receptjes hierin. Ook deel ik leuke feitjes en antwoorden van lezers in de nieuwsbrief, bovendien ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe coole dingen waar ik allemaal mee bezig ben :). Ik lunchte met de salade die nog over was van gister met als toetje een waterijsje en we gaan zometeen gezellig met z’n vieren op het terras zitten. H a p p y W e e k e n d !

Liefs,

Maartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant