Life of Maart dagboekje #4

Een dagje later dan normaal, maar mijn weekdagboekje staat weer online! Deze week maakte ik een tentamen, zag ik voor het eerst sinds corona mijn bestuursgenootjes van de vereniging weer, leerde ik pokeren en heb ik een hele grote stap voor mijn eigen onderneming gemaakt! Lees je mee?

Maandag 29 juni

Maandag is sinds corona mijn weekend dag geworden – omdat ik zondag werk – en zo ook vandaag besloot ik lekker even wat langer in bed te blijven liggen en te genieten van een luie ochtend. Daarna moest ik wel weer hard aan de bak, want woensdag had ik mijn eerste tentamen! Vandaag kwam er ook weer een gastblogje online, over de gezondheidsvoordelen van brandnetels! Misschien klinkt het een beetje spannend, maar het is echt ontzettend gezond! ‘s Avonds heb ik een heerlijke Romcom gekeken samen met mama.

Dinsdag 30 juni

Ik ging al weer vroeg terug naar Eindhoven en had het doel om de hele dag te studeren. Ik vind het best lastig om echt de hele dag stil te zitten, maar met het vooruitzicht te mogen hockeyen vanavond is het me toch gelukt er een hele productieve dag van te maken! Niet zo veel bijzonders gedaan vandaag, wel het gevoel dat mijn tentamen morgen helemaal goed gaat komen!

Woensdag 1 juli

Ik stond al vroeg op om even een stukje te gaan wandelen, Niet goed genoeg op buienalarm gekeken, want de laatste 300m heb ik naar huis moeten sprinten met mijn jas over mijn hoofd door de stromende regen, haha! Ik sprong snel onder de douche door en was er helemaal klaar voor; mijn online tentamen! Het is heel raar om een ‘officieel’ tentamen gewoon thuis te maken, met een muziekje op, een boterham pindakaas in mijn mond en niemand om me heen. Het ging eigenlijk best wel prima, gelukkig! Daarna stuiterde ik van de energie dus besloot een stukje hard te lopen. Ik was nu voorbereid op de regen; jasje mee, haar in een vlecht en geen make-up op. Je raad het al; het bleef droog en zelfs de zon kwam af en toe eens tussen de wolken door.. Toen ik terug kwam had ik een belafspraak met Eline van Elivado.nl, zij gaat namelijk voor mij een HELEMAAL VERNIEUWDE WEBSITE + WEBSHOP bouwen!! Ik vertel hier later meer over, maar het wordt zo ontzettend tof en heb echt super veel zin om met haar samen te gaan werken! En nee, niet in de vorm van een ‘influener deal’, ik moet er flink in investeren, maar dat is het allemaal meer dan waard en ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden! Om het te vieren – en gewoon omdat het gezellig was – ben ik lekker met mijn zusje uiteten gegaan! Wat een fijne dag!

Donderdag 2 juli

Vanochtend stond de wekker alweer lekker vroeg, om 6.30 om precies te zijn. Ik had namelijk om 7.00 afgesproken met Miriam (@veggiereporter) om een stuk te gaan wandelen. Ruim 6,5KM hebben we gelopen! Het was zo gezellig, inspirerend en heerlijk om de dag te beginnen, zeker voor herhaling vatbaar! Toen ik thuis kwam maakte ik een heerlijke grote blauwe smoothie bowl voor mezelf. Ook vandaag stond weer in het teken van studeren, dus dat heb ik eigenlijk de hele middag gedaan. ‘s Avonds kwam mijn vriend en hebben we samen voor het huis ‘vegan Butter Chicken’ gemaakt, want er stond een huisavondje op de planning! Ze hebben een poging gedaan om mij te leren pokeren! Zonder inleg natuurlijk en met wat biertjes, maar wat was het gezellig!

Vrijdag 3 juli

Veel te kort geslapen, dus de dag begonnen met een serie en home made vegan pannenkoekjes. TOP. Na een hele relaxte ochtend stond de volgende activiteit alweer op het programma, met mijn bestuursgenoten van de studievereniging zijn we naar een escape room gegaan! Het was zo gezellig om elkaar na ruim 3 maanden weer te mogen zien, we hadden ontzettend veel om over bij te kletsen en we hebben weer lekker ouderwets kunnen lachen met z’n alle. Daarna zijn we uiteten geweest bij de pizzeria en daarna hebben we nog lekker op het dakterras gezeten om de avond af te sluiten. Zoals je al raad was het weer niet heel vroeg dat ik mijn bed in ging. Ach, ik was begin van de week heel netjes vroeg naar bed gegaan, dus nu vond ik wel dat ik het verdiend had ;-). Balance is the key right!

See you next week met een nieuwe update 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Life of Maart week dagboekje #10

man man man, wat was het weer een week! De introductie dagen zijn begonnen, de eerste lessen zijn ingepland, mijn werkboek is af en naar de drukker én ik heb lange dagen in de winkel gestaan om te werken.

Lees artikel »

Misschien vind je dit ook interessant