Life of Maart dagboekje #5

Deze week plukte ik bijna een kilo blauwe bessen, at ik een heerlijke vegan citroen meringe taartje, vierde ik vakantie en had ik ook een wat minder leuk momentje. Ik ging voor het eerst LIVE op instagram en had een heel spannend, maar tegelijkertijd, een hele leuke brainstorm sessie. Ik sloot de week af met een fotoshoot in Utrecht. Het was weer een week boordevol geluksmomentjes, lees je mee?

Maandag 6 juli

Ik begon de week met een rondje hardlopen, 7KM. De eerste energie even kwijt, heerlijk!! Morgen is mijn laatste tentamen, dus vandaag stond nog lekker in het teken van de studie! In de avond maakte ik een heerlijke bak eten; rijstnoodles met groentes en vegan ‘kip’. Vroeg naar bed, I’m ready!

Dinsdag 7 juli

Na een lekker ontbijtje fietste we naar het klokgebouw, in dit evenementen-gebouw mochten wij, op afstand, een tentamen maken! Het was een hele bijzondere belevenis kan ik je wel vertellen! Mijn gevoel zegt; net voldoende. Dus laten we van het positieve uitgaan en lekker vakantie gaan vieren ;-). Met vrienden hebben we nog even wat gedronken en lekker wat na gekletst Daarna ging ik naar huis en moest ik toch echt nog even mijn benen strekken, al dat ‘gezit’ de hele dag! Ik liep een heerlijke 10KM. Daarna ging ik aan de slag met een receptje voor Alpro, deze komt Vrijdag ochtend online (dus als je dit leest staat die al online!). Ik maakte een hele fijne, maar pittige, kokos-linzen soep. In het kader van: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Ik had dus nog nooit zelf soep gemaakt. Oeps! Voor alles een eerste keer toch ;-). ‘S avonds had ik een brainstorm sessie met Evelien, zij gaat namelijk voor mij aan de slag om een NIEUWE WEBSITE te maken! Super spannend, maar ongelofelijk tof. Ik ben zo benieuwd wat ze ervan gaat maken.

Woensdag 8 juli

Vandaag was ik de hele ochtend aan het werk, heerijk even afleiding. Ik had de afgelopen weken best wel weer veel hooi op mijn vork genomen van zowel mijn studie als mijn instagram. Ik merkte dat het allemaal een beetje veel werd, ik schepte veel te hoge verwachtingen van mezelf. Gelukkig heb ik een hele lieve baas die ontzettend goed advies kan geven als het om dit soort dingen gaat. Mijn hart was gelucht en we konden aan het werk, het was een hele fijne middag. Na werk ben ik naar de kapper gegaan, in mijn poll op mijn story kozen jullie massaal voor ‘kort’, maar ‘helaas’, alleen de puntjes ‘en een klein beetje extra’ ging eraf vandaag ;-). Met mijn frisse coupe kon ik wel LIVE op insta, samen met Lobke Faasen sprak ik een klein halfuurtje over duurzaamheid. Als je benieuwd bent naar Lobke, diΓ«tist met een groen hart, haar visie op duurzaamheid kijk de livestream dan zeker even terug! Hij is te vinden op mijn instargam als IgTV. Kun je het niet vinden, stuur me dan even een berichtje dan help ik je ermee! Voldaan, vermoeid en overprikkeld ging ik naar bed, wat een dag!

Donderdag 9 juli

Ik ben de dag relaxt begonnen, ik voelde namelijk nog steeds alle prikkels van gister door mijn lijf heen gieren. Ik besloot de dag te beginnen met een theetje in bed en een film: Okja. Schijnt een kinderfilm te zijn, haha, maar ontzettend mooi! Om 10u volgde ik een gratis webinar van Shelly (@hastag.lifegoals) over minder uren, meer tijd. Super interessant! Ik ben de laatste tijd helemaal into de gratis webinairs. mensen zijn zo inspirerend, haha! Met deze positieve energie begon ik mijn dag meteen goed, ik werkte nog een kleine anderhalf uur aan mijn eigen to-do’tjes en daarna stapte ik op de fiets naar Miriam, we gaan blauwe bessen plukken in Nuenen. Het was zo gezellig! We konden lekker kletsen terwijl we onze emmer vulde met deze geweldige bessen. Ruim een uur later, bijna een kilo verder en nog geen €4 later zaten we op de fiets terug naar huis. Miriam haar vriend had zelf zuurdesem gebakken, dus dat moesten we natuurlijk even proeven ;-). We haalde nog heerlijke vegan gebakjes bij Viola’s in Eindhoven als ‘toetje’ :). Nu zit ik bij Denf nog een blogje te typen en zometeen ga ik een heerlijke vegan pizza bestellen want vanavond ga ik borrelen met de meiden van Deense Kroon.

Vrijdag 10 juli

Ik werd al vroeg wakker en besloot meteen de dag te beginnen met een rondje rennen, ik liep een chille 5 KM. Om 10.00 moest ik werken, vandaag stond in het teken van de website aanvullen met nieuwe foto’s en een video maken. Na een halve dag werken ging ik naar huis, ik had ‘nieuwe’ plantenbakken gekregen – oude van mijn werk overgenomen – dus even de groene handen uit de mouwen in mijn plantjes verpotten. #plantmom – heerlijk! Snel verzamelde ik twee gewone en twee sportoutfits bij elkaar, hardlopers ingepakt en op naar Utrecht, er stond een fotoshoot op het programma! Samen met Willemijn (@yellow.content) schoten we heerlijke zomerse plaatjes in het Julianapark. Tussen de kippen, ganzen en pauwen deed ik yoga-poses, rende ik een stuk van 5m wel 10x op en neer en in mijn mooiste jumpsuit flaneerde ik voor de knal roze bloemen. Het was mega gezellig en ik ben ontzettend benieuwd naar het resultaat! Nu ik toch in Utrecht ben besloot ik om met mijn vader samen uit eten te gaan (mama had een barbecue en mijn zusje een 21-diner), Nu zit ik aan de gemberthee bij SLA op hem te wachten. Vanavond duik ik lekker vroeg mijn bed in, wat een heerlijke – maar drukke – dag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.Β  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant