Life of Maart week dagboekje #10

Ik heb een kleine blog-break gehad, maar i’m back! Er stat weer een nieuw weekdagboekje voor je klaar. En man man man, wat was het weer een week! De introductie dagen zijn begonnen, de eerste lessen zijn ingepland, mijn werkboek is af en naar de drukker én ik heb lange dagen in de winkel gestaan om te werken. Morgen heb ik een vrije dag, en ondanks dat ik een heerlijke week heb gehad kijk ik daar nu al naar uit ;-).

Maandag 24 augustus

Om 9.30 schrok ik wakker, shit, zo laat al! Toen moest ik lachen, ik had geen afspraken waarom schrok ik wakker? Maargoed, tijd om op te staan en aan het werk te gaan. Woensdag moet ik een herkansing maken, dus vandaag ga ik nog even flink aan de slag. Aan het einde van de dag besloot ik naar mijn ouders te gaan, even de natuur in. Lees: concentratie zoeken. Al met al, een productieve dag en savonds nog een wandeling gemaakt met zonsondergang, het was prachtig!

Foto door: @brandingbylonneke

Dinsdag 25 augustus

De wekker stond al vroeg want vandaag mocht ik naar mijn eerste event sinds Corona, de boek presentatie van Lienke (aka Dear Good Morning). In de trein nog een samenvatting doorgenomen 🤓. Toen ik aan kwam bij Hotel Arena kreeg ik meteen een sport pakje aangereikt. De eerste mensen druppelde binnen en wat was het gezellig om iedereen weer te zien! En natuurlijk Lienke, wat heeft ze een prachtig boek geschreven! We begonnen met een koffietje, toen een dans-workout, een meditatie en natuurlijk een praatje over het proces. Daarna werden alle boeken gesigneerd en mochten we op de foto. Het was echt een heerlijke ochtend. Snel weer terug in de trein naar het zuiden, in de middag moest ik namelijk weer in de winkel staan. Om 18.00 klaar, koken, omkleden en door naar hockey training. Het was een pittige dag, en voor het eerst sinds maanden, een drukke dag! Haha! Maar wat heb ik er intens van genoten, al die mensen (ook al was het op afstand) om me heen. Het was een fijne dag, vroeg slapen & morgen dat tentamen rocken! (Fingers crossed).

Woensdag 26 augustus

De wekker stond 15 minuutjes eerder dan normaal, ik ga namelijk de dag als Dear Good Morning lekker vroeg beginnen! Helemaal geïnspireerd door de boekpresentatie van gister sprong ik mijn bed uit! 15 minuutjes wandelen met mijn lievelingsmuziek, heerlijk. Daarna maakte ik een heerlijk ontbijtje en stapte ik op de fiets naar de andere kant van Eindhoven om een tentamen te maken. Na een uurtje stond ik weer buiten en met mijn vriend en een vriendin besloten we lekker uitgebreid te gaan lunchen, dat hadden we wel verdiend na een ochtend focussen. Daarna zijn we nog even de stad in gegaan, bij Deense Kroon de sale even bekeken en een prachtig item mee genomen. Daarna nog even op schoenen jacht. Met een prachtig exemplaar thuis gekomen, even opgefrist en een serie gekeken. Daarna besloten mijn vriend en ik om onszelf te trakteren op een date-night. Het was echt mega gezellig en om 22.30 waren we lekker alweer thuis en vielen we meteen als een blok in slaap, haha! Al die prikkels de hele dag, ik moet er weer even aan wennen hoor.

Donderdag 27 augustus

De wekker stond weer redelijk vroeg, om 10.00 moesten we allebei op werk zijn. Gelukkig werken we tegenover elkaar dus konden we samen fietsen, ideaal! Vandaag deed ik via mijn instagram stories weer een vragenrondje, dat vind ik echt zo leuk, jullie komen altijd met van die heerlijke vragen! Tot 18u stond ik in de winkel, het etentje van gister even terugverdienen ;-). Daarna fietste ik meteen door naar school, ik ben namelijk nog een weekje voorzitter van de studievereniging en we hebben afgelopen maanden niet stil gezeten. De introductie voor de nieuwe studenten is begonnen en wij hebben een livestream en online pubquiz georganiseerd. We bestelde pizza’s, dronken een biertje met het bestuur (en technische staf van school) en om 21.30 verlieten we het gebouw. Het was echt ontzettend gezellig en ondanks deze hele bizarre en unieke situatie hebben we er denk ik toch iets heel moois van weten te maken.

Vrijdag 28 augustus

Ik werd uit mezelf wakker 8 uur nadat ik ging slapen. Hallo biologische klok! haha! Ik ben na mijn ontbijtje eigenlijk meteen aan de slag gegaan met de vormgeving van mijn werkboek. Ik kreeg veel vragen of het werkboek wat voorheen alleen als e-book te bestellen was, ook in geprinte versie kon worden gemaakt. You ask, i deliver. Het was even wat stoeien qua vormgeving en ik heb besloten het helemaal opnieuw te gaan vormgeven dus daar heeft flink wat uurtjes in gezeten. Maar man man man, WAT IS HET TOF GEWORDEN! Met invulvelden, opdrachten en pagina’s die je uit kan knippen. Het is echt een doe-boek voor iemand die zijn leven wilt verduurzamen. Let op: je krijgt er groene vingers van en een rustig hoofd ;-). Ik moest nog de laatste pagina’s vormgeven, alles checken en de kleuren goed instellen. Ik heb contact opgenomen met de drukker, omdat ik het op papier van een gerecyclede vezel wil laten drukken moet dat speciaal worden aangevraagd en zit er iets meer tijd in dan als je het op gewoon papier wilt laten drukken. Maar er is geen twijfel mogelijk, dit boek wordt groen. Duurzaam geproduceerd, gedrukt op een gerecyclede vezel en met EcoFont (een lettertype waar 50% minder inkt voor nodig is). Ik kan echt niet wachten om de eerste proefdruk te ontvangen en die aan jullie te laten zien, I’m sooo excited! Verder ga ik vandaag weer aan het werk. Een boek laten drukken is niet gratis (verrreee van!) en daarom draai ik de komende maanden weer wat extra uurtjes in de winkel. Dat is pas werken met een doel, i love it!

Voor nu, geniet van je vrijdag & natuurlijk een heel fijn weekend!

Liefs,
Maartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant