Life of Maart week dagboekje #12

De week begon met een insta-loze dag en een eerste kennismaking met de studenten van mijn minor. Ik schreef weer stukken voor mijn boek, soo excited! Sprak met de drukker voor mijn werkboek, almost ready! En had een hele gave fotoshoot op het vliegveld in Soesterberg voor een nieuwe collectie van Common&Sense. Een week vol hoogtepuntjes, lees je mee?

Maandag 7 september

Deze insta-loze dag was dag drie, waarom? Dat lees je in deze post. Ik had een kennismaking met de nieuwe studenten van mijn minor, we hadden afgesproken in het Wilhelmina park in Utrecht. Er zijn namelijk precies NUL fysieke momenten dat we bij elkaar mogen komen en er wordt wel van ons verwacht dat we in groepjes samen gaan werken. We hadden dus zelf maar iets georganiseerd! Het was heel gezellig en ik ben heel blij dat we zelf dit initiatief hebben genomen!

Dinsdag 8 september

Ik had de hele dag online colleges en we gingen meteen aan de slag met de verschillende ideeën. Ik ging weer in de trein terug naar Eindhoven, haalde 1+1 gratis Alpro bij de appie (#ohyeah) en maakte een heerlijk AV(egan)G’tje. Aardappel, bloemkool en een linzenburger. Snel sprong ik op de fiets naar de hockey, er staan pittige trainingen op de planning want het seizoen is weer van start gegaan! Om 22.30 lag ik uitgeput in bed, haha! Voor het slapen gaan deed ik nog een korte mediatie van 7 minuten, ik ben al een week bezig en het bevalt me maar al te goed!

Woensdag 9 september

De wekker stond om 7u, maar ik voelde me nog zo moe en mijn benen waren zwaar van de training van gister dus ik draaide me nog een keertje om. Om 8u sprong ik uit bed, even douchen, boterham met vegan pate op en op de fiets naar werk. Eerst nog een brainstorm sessie met een paar studenten en om 10u opende ik de winkel. Het was een productieve ochtend en de dag vloog voorbij! Ondertussen had ik ook al een grote tas mee, want na werk mocht ik meteen door naar Utrecht waar ik opgehaald zou worden door Janine.

Gister had ik voor twee keer gekookt, dus vandaag had ik een AVG’tje in een bakje mee voor in de trein. Op Utrecht centraal werd ik opgehaald en met de auto reden we door naar de vliegbasis in Soesterberg. Miezer veranderde in regen en terwijl de ruitenwissers hun werk deden zakte de moed in onze schoenen, shooten in dit weer is totaal niet handig! Common&Sense is een fairtrade en duurzaam merkje van GirlBoss Janine, toen ze vroeg of ik model wilde zijn voor de nieuwe herfst collectie, kon ik niet anders dan enthousiast zijn!

We dronken eerst een kopje koffie, we deden een doorpas en werkte onze make-up bij. We begonnen in de miezer, maar na een kwartier was het droog en zelfs het zonnetje kwam nog even om de hoek kijken! Het leverde prachtige beelden op; de zonsondergang, het grote zebrapad en de gele lijnen op het grote asfaltblok. Het werd echt magisch en we waren met zo’n leuk team! We sloten af met een duo shoot samen met het andere model en daarna deden we nog een drankje in het restaurant Soesterdal, en ze hadden vegen-chocolade worteltaart!

Foto door: @metje.fotografie
Samen met @sanne.germans

Donderdag 10 september

Ik begon de dag met een Mamma Mia workout op youtube, het bleek een dansworkout, haha! Ik kan helemaal niet dansen, maar wat was het fijn om de dag zo vrolijk te beginnen met een afspeellijst van ABBA. Mocht je een thuisworkout saai vinden, dan is een dansworkout op jouw favoriete muziek echt een aanrader voor een vrolijk begin van de dag!

Vanaf 9u begonnen de onlinecollege’s weer. Niet echt spannend dus, haha! Vanavond ga ik uiteten met een vriendinnetje bij de pizzeria, gewoon weer even bijkletsen want met al die online college’s vind ik het heel jammer dat je niet meer ‘echt’ gesprekken kan voeren. Dus dan maar lekker onder het genot van een pizzaatje ;-), niet verkeerd als je het aan mij vraagt hoor!

Vrijdag 11 september

Ik begon de dag vroeg met een run, om 7u stond ik op en om 7.30 trok ik de deur achter me dicht. Ik moest een pakketje afleveren in Veldhoven 7,5 KM verderop. Ik koos een mooie route uit en zo kon ik een heerlijke ronde van 15KM maken. Het weer was prima, de omgeving was prachtig en ik liep als een veertje! Ik wilde me graag focussen op de natuur, de omgeving en het rondje zelf in plaats van de afstand, snelheid of tijd.

Ik kwam zulke mooie plekken tegen onderweg en toen dacht ik: ik stop gewoon even, even om me heen kijken en genieten. Ik maakte fotootjes en video’s. Normaal doe ik dit nooit, dan denk ik: Ik ben aan het hardlopen, genieten kan wel een andere keer. Maar waarom? Ik ben op dit moment niet aan het trainen voor iets en ik heb geen doel voor ogen, waarom zou ik niet heel eventjes een paar seconde tot een minuut stoppen om te genieten van de omgeving? Op de terugweg liep ik dezelfde weg terug, maar het was totaal anders. De magische natuur die ik vanochtend zag was nergens meer te bekennen, de zon stond hoog en de stilte was vervangen door geblaf, fietsers en geluid van verkeer verderop.

Wat ben ik blij dat ik het momentje vanochtend even heb gepakt om te genieten! Je kan de beelden zien op mijn instagram mocht je nieuwsgierig zijn geworden!

Toen ik thuis kwam sprong ik onder de douche door en begon met schrijven, het hoofdstuk over gezondheid begint echt vorm te krijgen, maar er is nog genoeg werk aan de winkel! Het is zo heerlijk, ik kan mezelf helemaal verliezen in een schrijf sessie, ze noemen het ‘flow’ volgensmij ;-). De tijd flow-og ook voorbij, haha flauw, en het was tijd om naar werk te gaan. Van 14-21u stond ik in de winkel. Mijn vriend kwam langs die avond, we keken een serie (modern family, erg grappig) en aten een bak vegan Ben&Jerries ijs leeg, perfecte vrijdagavond, haha!

Social content creëeren voor Deense Kroon.

Het was een fijne week, even lekker bijtanken dit weekend en dan weer door naar de volgende ;-)!

Liefs,
Maartje

Wil jij…

Inzicht in de verschillende manieren waarop je duurzaam kan leven?
Tips om fitter te worden en lekkerder in je vel te zitten?
En voeding inzetten als kracht in plaats van als last voor een gezond lichaam?

Pre order dan nu mijn boek: De Kracht van Teruggeven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant