Life of Maartje week dagboekje #11

Foto door: @bymiriamgroot

Maandag 31 augustus

Om 8.15 ging de wekker, mijn vriend mocht naar zijn introductie dag vandaag, ik had nog een dagje extra vakantie. Terwijl hij zich haasten, een boterham naar binnen werkte en snel nog een appel mee nam op de fiets zat ik op mijn bed en dacht ik; wat zal ik vandaag eens gaan doen. Ik ergerde me opeens enorm aan alle rommel op mijn kamer en begon met stofzuigen. Van het een kwam het ander en voor ik het wist had ik het plan om mijn washok in een ‘Home Office’ om te toveren 😂👍🏼. Je moet was op deze mooie eerste dag van school, dus ik ging aan de slag. Het was een heerlijke actieve ochtend, en na 3 uur sjouwen opruimen en wegdoen had ik een prachtig opgeruimde kamer en een kantoor! Helemaal gelukkig en voldaan stapte ik in de trein naar mijn ouders. We aten samen en ik had nog een online introductie met mijn minor waar ik morgen mee begin. Savonds heb ik nog wat feedback over het werkboek van de drukker verwerkt en na een meditatie van 10 minuutjes en een kwartiertje lezen ging ik heerlijk slapen. Wat een dag!

Dinsdag 1 september

De wekker stond vroeg, ik deed een 20 minute workout om 6.30 en daar achteraan wat stretch oefeningen en een korte meditatie. Ik ben nu al 3 dagen aan het mediteren, ik ga dit een week uitproberen en dan zal ik mijn ervaringen delen! Om 7.30 ging ik ontbijten en was ik ready to go. Ik stapte in de trein terug naar huis om online colleges te volgen in mijn nieuwe kantoor 😎. In de lunchpauze maakte ik een fietstochtje over de heide & daarna moest ik snel weer door. Het was een dag vol nieuwe informatie, mensen en prikkels. Het was ontzettend leuk, maar ook best overwhelming dus ik was blij toen ik naar de hockey mocht ‘s avonds! Toen ik terug kwam ging ik nog met mijn huisgenoten op het dakterras zitten met een drankje, even ontspannen. Het werd laat.

Woensdag 2 september

Om 9.00 stond de wekker, ik had nog geen 6 uur geslapen dus fysiek was ik nog niet echt fit. Mentaal was ik wel helemaal opgeladen, want het was zo’n heerlijke dag met zoveel positieve energie! Samen met Miriam ging ik naar de heide waar ik gister had gefietst, het stond zo mooi in bloei, daar wilde we foto’s maken! Het was super gezellig en met het brandende zonnetje leverde dat echt heerlijke foto’s op! ‘s Middags ging ik lunchen met mijn vriend in de stad en daarna moest ik aan het werk. We haalde ramen bij de Japanner en bleven tot 21u. Toen ik daarna thuis kwam was ik gesloopt! Ik deed nog een korte meditatie, las een stuk uit het boek van Dear Good Morning & dook toen letter op tijd mijn bed in!

Donderdag 3 september

6.30. De wekker ging. Ik drukte hem uit, maar dook net zo snel weer terug mijn bed in. Nee Maart, kom eruit! Maar het is zo lekker warm hier. Precies, maak je klaar voor de dag en gooi wat water in je gezicht. Maar het is zo fijn hier. Naja, je kent het wel. Chaos. Snoozen is geen optie meer sinds ik het boek van Dear Good Morning heb gelezen, dus nu ik toch al wakker was kon ik er maar beter gewoon uit gaan. Alles ging langzaam, maar om 7.00 trok ik mijn sportkleding aan, dronk ik twee glazen limonade (suikers!!) en 10 minuutjes later liep ik de deur uit voor een run. Met de nieuwste podcast van Lobke Faasen in mijn oor rende ik op mijn gemakje door de natuur richting Veldhoven. Langs het water, door verschillende parkjes en de snelste weg terug. 15 KM later kwam ik weer thuis, het was heeerlijk! Wat ben ik blij dat ik toch heb geluisterd en gewoon ben gegaan! Ik mocht weer aan de studie vandaag, dus daar bestond de rest van de ochtend uit. Ik heb nog een deel geschreven voor mijn boek, voor het hoofdstuk hormonen. Mega interessant! De dag vloog voorbij!

Hoofdstuk over voeding schrijven got me like.. 😉

Vrijdag 4 september

Ik had de wekker weer vroeg gezet, ik ben bezig met een morning routine creëren voor mezelf. En dus heb ik afgesproken om elke dag om 7.00 op te staan. Ik ging voor een wandeling en yoga oefeningen vandaag. Het was een rustige dag. Om 16u stapte ik in de trein naar Den Bosch, ik had afgesproken met Lenna, Floor, Estrella & Dali. Iedereen had een vegan hapje gemaakt & er werd gezorgd voor Gin&Tonics! Het was heel gezellig, snel weer meiden! Ik zeg, het weekend is begonnen.

Liefs,
Maartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

Best gelezen blogs

DIY: Bergenmuur

Zoals je misschien op mijn instagram voorbij hebt zien komen ben ik recent verhuist naar een appartement met een hockeyvriendin. Mega gaaf om de stap

Lees artikel »

Misschien vind je dit ook interessant