MIJN BOEK VERLAAGT IN PRIJS!

En daar heb lang over nagedacht, maar toch besloten dat dit de beste keuze is. Mijn doel is namelijk om de boodschap te verspreiden, een groenere en duurzamere wereld realiteit te maken zonder radicale veranderingen en vooral heel veel bewustzijn. De boodschap die ik nog meer wil overbrengen is dat goed voor jezelf zorgen prioriteit nummer 1 moet zijn. Dat doe je door te sporten, door te ontspannen, door voeding, door te genieten, door herinneringen maken en door balans te vinden. Het is een uitgebreid boek vol informatie en theorie, mijn persoonlijke verhaal naar de zoektocht van een gezond en duurzaam leven en heel veel leuke tips en weetjes die door het boek heen zijn verspreid. Daarnaast is het werkboek echt en doe-boek, vol met opdrachten en tips om direct aan de slag te gaan met de wereld en jezelf te verbeteren.

Ik heb besloten de prijs te verlagen en in deze blog vertel ik je hoe dat kan.

Maar eerst, de nieuwe prijzen!!

  • Het boek was eerst €28,95, nu betaal je in de pre-order nog maar €20,-! Na de pre-order zal deze prijs stijgen naar €24,95
  • Het werkboek blijft dezelfde prijs namelijk €8,95. Dit is een e-book variant en zal je dus meteen in je mailbox ontvangen na bestelling!
  • De bundel was eerst €33,50, nu betaal je voor de pre-order nog maar €26,95! Na de pre-order zal deze prijs stijgen naar €29,95.

Waarom gaat de prijs omlaag?

Ik heb er lang over getwijfeld, maar toch besloten de prijs te veranderen. Ik kan me voorstellen dat is misschien best gek is, maar ik kan het goed onderbouwen en ik denk dat ik jou er alleen maar blij mee kan maken!

  • Ik wil het boek aantrekkelijker voor iedereen maken, ook met een wat kleinere portemonnee. Het is nooit mijn doel geweest om er rijk van te worden en door op de uitgave te beperken (hier kom ik zo op terug) kan ik het boek laten zakken in prijs. Het gaat mij erom dat ik mijn verhaal kan delen, maar belangrijker nog, dat de boodschap die ik wil delen door zoveel mogelijk mensen gelezen wordt. 
  • Ik heb marktonderzoek gedaan naar verschillende boeken van vergelijkbare dikte en omslag. Ik kies voor gerecycled papier, dat maakt het iets duurder, maar de gemiddelde prijs lag tussen de €20-€25, dus ik vond eigenlijk gewoon dat mijn boek daar ook tussen moest gaan zitten. 
  • Het boek komt niet in boekhandels te liggen. En dit is precies de reden dat ik de mogelijkheid heb om te zakken in prijs. Als je namelijk in de boekhandel wilt liggen heb je te maken met boekhandelskorting en door de wet op gelijke boekenprijs moet het boek in de boekhandel dezelfde prijs hebben als wanneer deze online wordt verkocht. Boekenwinkels vragen minimaal 40% korting, deze korting moet je dus bovenop je boek gooien als je hem online wilt verkopen. Ik heb besloten dat mijn boek in principe niet in boekenhandels komt, maar dat ik alles online ga verkopen, want dan kan de prijs omlaag. 

Ik hoop dat alles zo een beetje duidelijk is, en ik hoop natuurlijk dat je nu denkt: ohhh voor die prijs kan ik het niet laten liggen! haha! Als je nog vragen hebt, stuur mij een DM via instagram of stuur een mail naar bestellen@lifeofmaart.nl en je krijgt binnen 24u reactie!

Nog een hele fijne dag!

Liefs,
Maartje 

PS. De verzendkosten bedragen €3,49, je kan er ook voor kiezen om het op te komen halen in Driebergen of Eindhoven, dan betaal je niks! 
PPS. Iedereen die het boek al had besteld heeft al een mail gehad en het verschil betaal ik natuurlijk gewoon terug! :)​​

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant