Mijn lievelingsbedrijfjes in het zonnetje

In deze blog ga ik je iets meer vertellen over het bedrijf en het product die je kan winnen als je het boek hebt gepreorderd. Ik heb zoveel lol gehad toen ik deze winactie samen mocht stellen, hele gezellige bedrijfjes gemaild en toffe reacties gehad. Heb je de winactie gemist of weet je even niet meer waar ik het over heb? Als je mijn boek pre-orderd maak je kans op prijzen, PRIJZEN! Ik heb een samenwerking met zeven hele toffe bedrijven die een pakketje gaan verloten onder de pre-orders. Om ervoor te zorgen dat je alleen kans maakt op jou favoriete pakketje moet je even laten weten op welke prijzen jij kans wilt maken onder deze instagram post. That’s it!

Een duurzaam dekbedovertrek gemaakt van bamboo van Y-not

Een alledaags product, een heel belangrijk product en iets waar je niet zonder kan. Maar ook een product die niet als eerste wordt genoemd als het om verduurzaming gaat. Een bamboe dekbed overtrek heeft een aantal voordelen: bamboe groeit ontzettend snel waardoor het een duurzamere bron is dan katoen, het heeft een stuk minder water nodig dan katoen, er zit geen plastic in en het is mega zacht en comfy! Wil je dit nu al uit proberen en kan je niet wachten tot half december? Met de code MAARTJEGRATIS krijg je het tweede dekbed gratis! Check it out via deze link.

Een vegan sushi box voor twee personen

Sushi, i love it! In mijn boek deel ik een persoonlijk verhaaltje hoe ik het als mostly-vegan ervaar in sushi restaurants. En ik doe een oproepje, een oproepje aan alle japanse restaurants die sushi verkopen. Toen ik de vegan sushi bar ontdekte was ik verliefd, zoveel keuze, zo weinig vis. Sushi zonder vis, is dat nog wel sushi? Oh jazeker! Ze verkopen luxe rollen met mega veel smaaksensaties. Wat een feest! En jij kan een box voor twee personen winnen! Pre order het boek (als je dat nog niet hebt gedaan) en laat weten in de reactie onder deze post dat je (onder andere) dit pakket wilt winnen!

Een cadeaubon van €50 van de duurzame webshop Take it Slow Store

Take it slow is een webshop waar duurzaamheid en langzaam en bewust leven centraal staat. Laura, de eigenaresse, is zichzelf gaan onderdompelen in de wereld van ‘slow’ en duurzaamheid. In haar webshop verkoopt ze allemaal duurzame merken, maar ze deelt ook blogs over een duurzame garderobe. Ik vind het super mooi om te zien hoe ze van haar passie haar werk heeft gemaakt en echt vanuit haar hart doet wat ze doet. Deze quote op de webiste wilde ik nog even uitlichten: Ga voor een slow lifestyle met meer aandacht en minder haast. Een rustiger en mindful leven heeft veel voordelen voor jezelf en de wereld om je heen. – Laura Snijder, Take it slow store. Wil je kans maken op een giftcard van €50 te besteden in de webhop? You know what to do 😉

Een cadeaubon van mijn favo conceptstore in Eindhoven van €50 bij Deense Kroon

Natuurlijk kan Deense Kroon niet ontbreken in deze heerlijke lijst. In deze concept store staat persoonlijke aandacht, advies en kwaliteit voorop. De collectie wordt samengesteld door Iris en zijn van de mooiste Scandivische merken. Met een oog op duurzaamheid gaat de kleding verzeker lang mee en blijft het mooi. Als je in de winkel komt voelt het als thuisomen en ga je met een persoonlijk advies en hele mooie items weer naar huis. Op dit moment hebben ze een speciale kerst actie lopen: bekijk hier meer!

Een illustratie gemaakt door Sanne van The Bright Side Story t.w.v. €175

Sanne ken ik persoonlijk via een studentenvereniging, we zijn connecties geworden op linked in en daar zag ik voorbij komen dat ze haar eigen bedrijf had ogezet. Ze maakt prachtige illustraties, tekeningen en ze helpt ondernemers om zich te onderscheiden. Ik ben haar gaan volgen op instagram en geniet nog steeds elke dag van de mooie plaatjes die ze deelt. Toen ik haar vroeg of ze het leuk vond om mee te doen aan deze winactie was ze meteen super enthousiast: “Natuurlijk doe ik dat! Je mag een illustratie t.w.v. €175 weggeven, leuk!” Dus hierbij, jij kan winnen! En man man man, wat had ik dit zelf graag willen winnen, haha!

Een verassingspakket met duurzame planten van Ogreen

Duurzame planten? Bestaan er dan niet-duurzame planten? Ja zeker! Hoe dat precies werkt legt ik uit in mijn boek. Daar noem ik ook een paar van mijn favoriete shops waar je duurzame planten kan kopen en eef ik tips waar je op moet letten als je planten koopt. Ik heb zelf ook twee planten (#nonspon) van Ogreen en ik ben er super blij mee! Sowieso wordt iedereen blij van planten, ja toch?! Dit wil je! Pre order mijn boek als je dat nog niet gedaan hebt en laat onder bovenstaande instagram post weten op welke prijzen jij kans wilt maken.

Een rise & shine pakket van Urtekram – biologische body care producten

Als je het hebt over duurzaamheid, dan vind ik dat goed voorjezelf en voor andere zorgen daar een groot deel van uit maakt. Wanneer jij niet goed voor jezelf zorgt, kan je ook niet goed voor een ander, of zelfs de wereld zorgen! Jij bent dus je eigen prioriteit als je het mij vraagt. En dat doe je door jezelf goed te voeden, van binnen en van buiten. Met dit Rise & Shine pakket van Urtekram zorg je zowel goed voor de planeet (biologisch, vegan en duurzaam) als voor jezelf (voedend, verzorgend en zacht). 

Happy day en heel veel liefs!

Maartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant