Over Esther

Over

Ik ben Esther, ik ben 22 jaar en ik studeer technische natuurkunde aan het Saxion in Enschede. Ik kom oorspronkelijk uit Oss in Noord-Brabant en mag inmiddels al vier jaar genieten van het prachtige Twentse landschap. Hier fiets of ren ik dan ook graag een stukje doorheen! 

Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en oefen ik al ruim zes jaar op mijn spiegelreflex camera. Als kind mocht ik vroeger soms een foto maken met de camera van mijn moeder, en ik droomde er altijd van er zelf eentje te hebben. Ik zei altijd tegen mijn ouders dat ik een ‘grote mensen camera’ zou kopen als ik 16 was, en daar heb ik mezelf gelukkig aan gehouden. Ik vind heel veel dingen leuk en vind het soms lastig te focussen op één hobby, maar fotografie verlies ik maar zelden uit het oog.

Ik vind het super leuk om gastblogger te worden van ‘Life of Maart’ omdat ik altijd veel ideeën heb over hoe het leven duurzamer kan. Maar tot nu toe heb ik nog niet echt een plek gevonden waar ik deze ideeën kwijt kan. Ik vind het leuk om dingen te verzinnen die heel makkelijk uit te voeren zijn, maar wél het leven beetje bij beetje een stukje duurzamer maken. Ik hoop dit mooi te kunnen combineren met wat fotografie van mijn duurzame mini projectjes. 

Ik neem jullie graag mee in mijn ontdekkingstocht naar een duurzamer leven!

Liefs,

Esther

Blogs van Esther

Blogs van Esther

Schrijf je in voor de nieuwsbrief