Over Lieve

Over mij

Mijn naam is Lieve, ben 28 jaar oud en woon in Limburg. In 2013 heb ik de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond in Tilburg. Na verschillende stages, lukte het me niet om in Limburg een leuke baan in de communicatie te vinden. Daarbij was ik nog jong en zoekende naar wat ik wilde en wie ik als persoon was. Via via kwam ik drie jaar geleden binnen de zorg terecht en werk ik nu nog steeds met veel plezier als cliëntbegeleider op een groep met mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Ik vind het werk super interessant, maar toch begon het te kriebelen om weer in de pen te klimmen. Vroeger vond ik het al heerlijk om gedichtjes of zelfverzonnen verhalen te schrijven. Ik kon mezelf hier echt in verliezen. Mijn moeder zei de laatste jaren vaak tegen me: ´Jij gaat wel weer beginnen met schrijven, dat weet ik zeker´. Ze heeft dus inderdaad gelijk gekregen! 

Het voelde wel spannend, beginnen met schrijven. Wie boeit het nu wat ik schrijf? Gelukkig kom ik langzamerhand steeds meer mensen tegen die samenwerkingen willen aangaan en mij veel leren en vertrouwen geven. Het zal een proces van vallen en opstaan worden, maar daar heb ik zin in. 

Waar ik graag over schrijf? Gezondheid (mentaal en fysiek), sport (ik doe aan hardlopen), relaties, en de psyche en het gedrag van mensen. Mijn vriendinnen vinden mij vaak   “de psycholoog” die altijd maar doorvraagt en alles wilt uitpluizen haha! Daarnaast vind ik het ook heerlijk om over series, films en boeken te schrijven. Vooral tijdens de heerlijke herfst en wintermaanden die eraan komen!

Naast dat ik heel sportief en gezond leef, houd ik ook enorm van wijn en sushi, maar hey, like we said: balance is key!

Ik hoop jullie de komende tijd te kunnen boeien met mijn gastblogs. Ik heb er in ieder geval veel zin in! 

Liefs,

Lieve

Blogs van Lieve

Blogs van Lieve

Lieve Peters

Je zelfvertrouwen een boost geven met deze 5 tips

Op dit moment leven we in een heftige periode. Veel mensen hebben last van extra angst en stress door Covid-19 en de impact van dit virus is enorm. Niet alleen op het gebied van gezondheid en werk, maar ook op sociaal en persoonlijk gebied worden we met grote veranderingen geconfronteerd.

Read More »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief