Over Roos

Over

Ik ben Roos, 20 jaar oud en ik zit in het 3e jaar van de studie Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In mijn studie leer ik veel over hoe de zorg in elkaar zit en hoe we de algehele gezondheid van de mens kunnen verbeteren. Op het moment woon ik nog in thuis, maar misschien verhuis ik binnenkort naar (omgeving) Amsterdam. Naast mijn studie vind ik het leuk om gitaar te spelen, te sporten of leuke/gekke dingen te doen met vrienden. Ook kook ik graag en hou ik ervan om goede boeken te lezen.   

Op de basisschool vond ik het altijd geweldig om verhalen te schrijven. Ik schreef bij opstel-opdrachten altijd pagina’s vol. Op de middelbare school verdween het schrijven helaas een beetje naar de achtergrond. Sinds het begin van mijn studie, begon het weer te kriebelen om te gaan schrijven. Gezondheid, duurzaamheid en self care vind ik de meest interessante onderwerpen.

Door nu blogs te schrijven voor ‘Life of Maart’ kan ik mijn hobby ‘schrijven’ weer oppakken en informatie delen over onderwerpen die mij ook echt interesseren. Vanaf mijn kant dus veel enthousiasme. 

Ik hoop dat ik jullie mee kan nemen in de verschillende onderwerpen en dat we elkaar kunnen inspireren.”

Groetjes, 

Roos

Blogs van Roos

Blogs van Roos

Duurzaam
Roos

I have a dream…

I have a dream…. We kennen hem allemaal wel denk ik. De speech van Martin Luther King waarin hij uitspreekt wat zijn dromen zijn voor

Read More »
Duurzaam
Maartje

Plastic Free July

In de eer van de maand van plastic free july wilde ik graag een blog schrijven over plastic. In de nieuwsbrief van mei hebben Maartje

Read More »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief