Over

Maartje Bregman

Studente fysiotherapie | Schrijver | Influencer | Ondernemer

Mijn naam is Maartje, ik ben 23 jaar, studeer Fysiotherapie op Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en ik woon sinds kort ook in het mooie Brabant.

Ik heb altijd al grote dromen gehad, maar nooit ondernam ik actie om ook echt aan de slag te gaan. Ik had geen geduld en al helemaal geen tijd om echt voor mezelf te kiezen. 

Ik geloof dat ieder mens van nature goed is en dat wanneer we echt naar onszelf luisteren we de juiste keuzes kunnen maken. 

Toen ik zag welke impact de mens op de wereld heeft voelde ik een enorme drive om daar iets mee te doen. Ik ben liever lui dan moe en als we allemaal een beetje doen heeft dat een veel groter effect dan wanneer ik in mijn eentje mijn hele leven omgooi. Dat was het moment dat ik al mijn kennis met de wijde wereld wilde delen. Velen handen maken ligt werk.

 

Ik geef je inzichten in mogelijkheden om duurzamer te lezen en ik help jou als persoon te ontwikkelen door terug te geven aan jezelf. Dat is niet egoïstisch, maar juist heel krachtig wanneer je kiest om goed voor jezelf te zorgen.

 

xoxo

WhatsApp Image 2020-09-12 at 16.30.17

Op instagram inspireer ik dagelijks tienduizenden mensen om samen de wereld een beetje groener te maken en In 2019 werd mijn werk bekroond met de foodie award van Womens Health voor mijn blog en instagram.

Deze mocht ik ontvangen omdat ik de balans tussen kiezen voor jezelf, gezonde voeding en duurzaamheid met elkaar verbindt en zo puur en eerlijk mogelijk ben op mijn sociale media. Geen mooidoenerij, gewoon het leven zoals het is. 80% van de tijd gezond, lekker veel bewegen en sporten, focus op duurzaamheid en vooral intens genieten van alle mooie dingen die je mag meemaken en de inspirerende en gezellige mensen om je heen.

Wil jij de kracht van teruggeven ook ontdekken? Volg mijn sociale media kanalen  voor een dosis inspiratie. Ben je echt toe aan een volgende stap en diepere inzichten, kennis en tools? Koop dan mijn boek: de kracht van teruggeven en sta samen met mij aan de goede kant van de groene revolutie.

Heb je een vraag aan mij of wil je met mij samenwerken, stuur dan een mailtje naar 

info@lifeofmaart.nl

Liefs,

Maartje

De Kracht van Teruggeven

De Kracht van Teruggeven

“Een boek, dat is zooo 19e eeuw, toch?” Wat mij betreft niet. Juist even afschakelen van dat scherm, terug naar pen en papier kan juist heel krachtig zijn. 

De Kracht van Teruggeven is een boek, een gids voor een duurzamere, fittere en gezondere levensstijl. Wat is duurzaamheid en wat is er allemaal mogelijk binnen een duurzamere levensstijl? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief