Over mij

Over mij

Mijn naam is Maartje, ik ben 21 jaar, studeer Fysiotherapie op Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en ik woon sinds kort ook in het mooie Brabant. Ik houd deze blog bij om jou een kijkje te geven in mijn leven op het gebied van duurzaamheid, fitheid, gezondheid en persoonlijkje groei. 

Mijn passie is mijn ontbijt en naast dat je de fotootjes op mijn instagram waarschijnlijk al wel voorbij hebt zien komen zal ik ook hier mijn favoriete ontbijt receptjes delen. Ik deel mijn verhalen rondom hardlopen in de vorm van race verslagen en wedstrijdvoorbereidingen. Daarnaast vind je allemaal tips voor een gezondere levensstijl op het gebied van voeding, maar ook persoonlijke ontwikkeling en daarnaast deel ik al mijn groene tips voor een duurzamer leven.

Balans, bewustzijn, duurzaamheid en zelfliefde

Mijn blog draait om balans, bewustzijn, duurzaamheid en zelfliefde. Ik denk dat je dat bereikt door een gezonde levensstijl. Ik neem je mee waarom ik mijn leven leef zoals ik dat doe, en daarmee probeer ik jou te inspireren op het duurzame, fitte en gezonde gebied. Ik prijs geen grote drastische veranderingen aan, maar ik geef verschillende opties hoe jij duurzamer, gezonder of bewuster kan leven.

In 2019 won ik de foodie award van Womens Health voor mijn blog en instagram. Deze mocht ik ontvangen omdat ik de balans tussen kiezen voor jezelf, gezonde voeding en duurzaamheid met elkaar verbindt en zo puur en eerlijk mogelijk ben op mijn sociale media. Geen mooidoenerij, gewoon het leven zoals het is. 80% van de tijd gezond, lekker veel bewegen en sporten, focus op duurzaamheid en vooral intens genieten van alle mooie dingen die je mag meemaken en de inspirerende en gezellige mensen om je heen.

Heb je een vraag aan mij of wil je met mij samenwerken, stuur dan een mailtje naar 

info@lifeofmaart.nl

Liefs,

Maartje

Gastbloggers

Gastbloggers

Samen kom je verder dan alleen en daarom verschijnen er regelmatig gastblogs van Lieve, Esther en Roos op de website. Hier stel ik ze aan je voor.

Lieve Peters

Lieve (28 jaar) is communicatie- en informatiewetenschapper, werkt op dit moment in de zorg en heeft al haar hele leven een passie voor schrijven. 

Esther van de Logt

Esther (22 jaar) is studente technische natuurkunde in Enschede waar ze vaak met haar ‘grote mensen camera’ op pad gaat. Ze neemt jullie graag mee in haar ontdekkingstocht naar een duurzamer leven!

Roos Ritmeester

Roos (20 jaar) is studente Gezondheidswetenschappen op de Vrije Universiteit. Gezondheid, duurzaamheid en zelfcare zijn de onderwerpen waar zij vooral over zal gaan bloggen.