De lekkerste rijkgevulde wraps

Zoals jullie misschien al weten, ben ik niet de allergrootste ‘broodfan’ die er bestaat. Vers vind ik het geen probleem, maar wanneer ik het mee moet nemen, verzin ik snel wat anders. Eigenlijk is dit altijd wel een salade of wraps!

Ik hou enorm veel van wraps. Je kan er eindeloos mee combineren en rijk vullen. Daarnaast zijn ze ideaal om mee te nemen, doordat ze lekker vers blijven! Wanneer ik dan ook de wraps in de schoolkantine zie liggen, word ik een beetje verdrietig; een paar blaadjes sla, drie plakjes komkommer en wat zuivelspread. Daar kan je toch helemaal niet op leven?? Ik vul ze daarentegen altijd totdat ze niet meer dicht kunnen, haha!

Variaties heb ik genoeg, dus als jullie het leuk vinden, kan er meerdere blogjes aan wijden! Deze keer maakte ik wrap gecombineerd met de vegan balletjes van BOON (niet gesponsord, maar vind ze enorm lekker!)

Ingrediënten:

  1. 1 volkoren tortilla

  2. 45 gram couscous

  3. 2 el ongezoete sojayoghurt

  4. 2,5 BOON chili balletjes

  5. 5 plakjes komkommer

  6. 1 handje veldsla

  7. 1 tl knoflookpoeder

  8. 1 tl paprikapoeder

  9. 1/4 tuinkruiden bouillonblokje

  10. Kokend water

Bereiding: doe de couscous samen met het knoflookpoeder, de paprikapoeder en het bouillonblokje in een kom. Voeg vervolgens kokend water toe, totdat het water ongeveer 1 cm boven de couscous uitkomt. Bedenk de kom en laat de couscous voor 5 minuten staan. Na 5 minuten is het vocht opgenomen door de couscous. Snijd de balletjes door de helft en doe de tortilla vervolgens voor 30 seconden in de magnetron. Besmeer de tortilla met de yoghurt. Leg tot slot de veldsla in het midden van de wrap, daarop de couscous, komkommer en de balletjes. Vouw de zijkanten naar het midden en rol de wrap zo strak mogelijk op. Doe hem in je trommel en je lunch is ready to go!

Liefs,

Lulu 💛

#gezond #vega #onthego #gezondereceptjes #vegan #makkelijk #Receptje

© 2020 Life Of Maart