Duurzame en slow-fashion; lentekriebels

Bijgewerkt: 10 sep 2019

Duurzame en slow-fashion; lentekriebels

De lente is begonnen en ik krijg er zelf altijd helemaal kriebels van als ik de bomen die bloeien, de plantjes zie stralen en de zon voel schijnen. Tijd voor een hele make-over van mijn kledingkast; ik wil een lente outfit! De laatste tijd probeer ik stukje bij beetje mijn kledingkast iets te verduurzamen; groene fashion. Dat leek me leuk om met jullie te delen, dus in deze blog deel ik mijn favoriete groene lente items van dit moment!

hm.com

Under protection Bikini @underprotection

Boyish-jeans.com @boyishjeans

hm.com

ZARA.com

Boyish-jeans.com @boyishjeans

sezane.com

faithfullthebrand.com

MANGO.com

ZARA.com

sezane.com

alchemist-fashion

faithfullthebrand.com

sezane.com

Weet je nou niet zeker of het wel of niet duurzaam is, check het dan met onderstaande app!

Happy Shopping! Liefs, Maartje

IOS download

Android download

#Fashion #greenfashion #conscious #lente #duurzaam #vegan #slowfashion

© 2020 Life Of Maart