Fotoverslag Sneakergala Women's Health

Afgelopen woensdag was het Sneaker Gala van Womens Health in Amsterdam. Zoals je in deze blog kan lezen was ik ontzettend verrast dat ik überhaupt was uitgenodigd. Het was een heerlijke avond, dus daarom in deze blog even alle foto's van die avond!


Het begon allemaal bij binnenkomst al bij Boat&Co in Amsterdam, gratis wijn en gin&tonics, TOP! Fit of niet, een drankje gaat er altijd in ;-) De openingsact werd gegeven door Redo (Dancer en motivational speaker), dat zette gelijk de toon - het was geweldig! Toen gingen we eigenlijk vrijwel over na de prijsuitreiking van de verschillende categorieën, Foodies als eerste. Alle genomineerde werden op het beeldscherm met een grote foto vertoond en voor ik het wist werd MIJN NAAM omgeroepen en moest ik naar voren als WINNAAR van de categorie! Ik moest natuurlijk wat zeggen, 'oh jeetje, wat een verassing!'. Wat ik uitgebrabbeld heb? Echt geen idee. Iets met hoe ik ben begonnen en waarom ik nu voor Life Of Maart heb gekozen. Toen kreeg ik een bos bloemen, een medaille om een een FITBIT VERSA 2 toegereikt. VET! Ik mocht weer naar beneden lopen en de andere categorieën werden bekend gemaakt. Nou, toen kon het feestje natuurlijk niet meer stuk!


Ik droeg een jurk van Spinning Closet, een jurken verhuurbedrijf! Echt geweldig als op het gebied van duurzaamheid, zo kon ik toch een hele fancy jurk aan - met sneakers eronder uiteraard ;-) - zonder dat ik die nieuw hoefde te kopen (lees: heel weinig dragen, in je kast laten liggen, duur in de aanschaf, fast-fashion en totaal niet duurzaam). Heb jij binnenkort een speciale gelegenheid? Huur dan ook! Bij Spinning Closet krijg je met de code: lifeofmaart €15 korting! I mean, hoe tof is dat; rondlopen in een designer jurk voor een avondje en dat voor een prikkie :-) Check nu: https://www.spinningcloset.com


Allemaal hele toffe inspirerende mensen gesproken en natuurlijk lekker gedanst met een drankje in mijn hand! En zo ging dat er dus aan toe;

© 2020 Life Of Maart