Gezonde huidverzorging receptjes; gezichtsmasker

Bijgewerkt: 10 sep 2019

Dierproefvrij, gezond, ook voor de gevoeligehuid en EETBAAR! Een gezond receptje; maar dan als gezichtsmasker. Want wie mooi wilt zijn van binnen en van buiten, moet de huid ook van binnen en van buiten voeden šŸ¤—.


Dit blogje is een beetje een experiment, geĆÆnspireerd op Rens Kroes haar nieuwste boek; je kan alles zelf maken! Het is in alle opzichte gezonder en beter voor het milieu en de dieren. En aangezien ik bewust bezig ben met eten vind ik het ook eigenlijk meer dan normaal dat ik ook bewust bezig ben met huidverzorging.

Bewust, dus niet 100% vegan of alleen maar zelfgemaakte poedertjes. Wel bewust en als inspiratie voor anderen, gewoon omdat het wel mogelijk is en ontzettend goed voor je is!

Zoals ik al zei is deze blog een experiment, omdat ik geen idee heb of jij hierop zit te wachten, maar omdat het wel iets is waar ik de laatste tijd veel bewuster mee bezig ben dacht ik; ik probeer het gewoon eens uit!

Reinigend gezichtsmasker voor de ultieme verzorging voor de gevoelige huid

Ingrediƫnten

  1. 1 el amandelpasta

  2. 3 el gesmolten kokosolie

  3. 1 el moragina of spirulina poeder

  4. 2 el kokosbloesumsuiker

  5. 1 el kokosyoghurt


How to:

Doe alle ingrediĆ«nten in een kommetje en mix met een vork tot een mooi egaal geheel. Was je gezicht met een washandje of een vochtige doek (of doe het masker op na je gedoucht hebt!). Doe je haar vast in een hoge knot of staart zodat het niet in je gezicht zit. Verdeel het masker geleidelijk over je gezicht (muv ogen, mond en neus uiteraard!) en laat hem 10 minuutjes intrekken. Tijd voor een selfie šŸ“ø (deel je insta story met #gezondehuidverzorgingreceptjes) šŸ˜‹ of lees een boek, doe de was of kijk een paar minuten van je serie natuurlijk! Na ongeveer 10 minuutjes kan je het voorzichtig van je gezicht af spoelen.

Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vond en of jouw gezicht ook zo lekker zacht is nušŸ˜‹ Laat dus ook vooral weten of je dit tof vindt. Of juist helemaal niet! Eerlijkheid wordt altijd gewaardeerd, dus kom maar op met die ongezouten meningen !

Liefs,

Maartje

#genieten #Fashion #huidverzorging #gezondereceptjes #vegan #gezichtsmasker #masker

© 2020 Life Of Maart