GEZONDE RECEPTJES STOPT!

Ik ben er al een hele poos mee bezig, ik merk namelijk dat ik niet meer dezelfde persoon ben als toen ik begon. Het ging in eerstinstantie namelijk echt om Gezonde Recepten die ik zelf creëerde en waar ik veel mee bezig was. Ondertussen is de uit-de-hand-gelopen-hobby ook gaan veranderen naar andere perspectieven, daarom heb ik nu besloten mijn naam te veranderen.In principe zal je dus op mijn IGfeed en blog geen grote veranderingen tegen komen, achter de schermen is er wel een heleboel veranderd. Ik werk eigenlijk nog maar met een heel select aantal bedrijven samen, pas als ze voldoen aan de door mij bedachte eisen qua duurzaamheid ga ik met ze in zee. Dat betekend voor mij; een stuk minder samenwerkingen en dus geld. Hier wil ik naar jullie toe heel eerlijk zijn, want eigenlijk weet iedereen wel dat bloggers geld verdienen, het is alleen soms een beetje een taboe om het op te schrijven of hardop te zeggen. Voor mij is het heel makkelijk; heb je een goed verhaal waarom jij duurzaam genoeg bent, of er mee bezig bent dan wil ik samenwerken, heb je dat niet? Dan houdt het op. Ik wil namelijk eerlijk blijven, achter mijn website staan en alleen maar delen waar ik het 100% mee eens ben.


Mijn blog en instagram zal de volgende speerpunten hebben:

  • Vegan/ vegetarisch receptjes en ontbijtjes

  • Slow fashion/ vegan fashion

  • Plastic vrij en zero waste

  • Hardlopen

  • Zelfliefde en body positivity


Het zal dus een breder concept worden, dit ga ik ook uitwerken in samenwerking met gastbloggers, ik heb al met een paar potentiële meiden contact maar als jouw het leuk lijkt om over bovenstaande onderwerpen te bloggen dan mag je mij altijd een mailtje sturen!


Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!


Liefs,

Maartje© 2020 Life Of Maart