Hallo 2020 - I am so so ready for you!

Het is 2020 en man man man wat heb ik genoten van die eerste week. Lekker op vakantie in Frankrijk, precies met nul dingen bezig gehouden - behalve welke afdaling we zouden pakken, welk tentje we konden lunchen en welke liften ons weer naar het huisje brachten - en ik heb genoten. Maar ik ben ready, ready voor 2020. Want dit jaar gaat top worden, en wel om de volgende redenen.


Meer dan ooit ben ik bezig met het thema 'zelf liefde', dat is 2019 langzaam begonnen en ik merk dat ik er nu echt goed in begin te worden ;-). En dit thema, dit hele concept is zo groot en je kan het zo naar je eigen wensen en behoeftes vervormen. Eigenlijk is alles terug te leiden naar zelf liefde, en dat is precies wat ik in 2020 ga doen. Ik ga proberen om bij alles wat ik doe een stukje geluk te vinden en te maken. Waar wordt ik gelukkig van? Als ik er niet gelukkig van wordt, waarom doe ik het dan wel? En zo ga ik mijn dagen inplannen, mijn weken en uiteindelijk dus een jaar vol geluksmomentjes. Momentjes, het woord zegt het al, dit betekend dus niet dat ik 100% van de tijd gelukkig MOET zijn of alles perfect moet doen. Juist die momentjes waar je van baalt, die je anders had willen zien of als je gewoon even niet zo lekker in je vel zit. Juist die momentjes zijn belangrijk en juist die momentjes moet je omarmen, accepteren en daarna gewoon weer doorgaan. Zonder al te zweverig over te komen wil ik toch even zeggen:

"Without sad moments in life you wouldn't know what the happy moments are."

En op basis hiervan heb ik doelen gesteld, een soort goede voornemens maar dan in een ander jasje. Ik ga dit jaar toewerken naar onderstaande doelen, maar het proces is net zo belangrijk als het resultaat, dus stiekem is het behalen van het doel helemaal niet het doel. Snap je? ;-) Oké, komt ie.


1. Ik wil een Quadratlon doen (meer info volgt snel, dit wordt echt super mega tof!!!)

2. Ik wil geld inzamelen voor een goed doel d.m.v. een sportieve activiteit (dit zit gelinkt aan #1 dus stay tuned!)

3. Ik wil meer boeken lezen over duurzaamheid een echte kenner worden!

4. Ik wil hardloop trainingen geven, samen sportiever en super gezellig 2020 beginnen

5. Ik wil vaker yoga doen - en dan is mijn streven dus 1x per week!

6. Ik wil vaker tijd voor mezelf inplannen

7. Ik wil mijn creativiteit vaker uiten

8. Ik wil lekker veel vegan eten

9. Ik wil meer structuur in mijn blog en Life of Maart

10. Ik wil mooie herinneringen maken met lieve mensen


Deze doelen zijn nu nog lekker vaag. Precies zoals Lieve beschreef in haar laatste blog (zo worden jouw doelen wél werkelijkheid). Well, let's give it a try en laten we van 2020 een fantastisch jaar maken met zijn alle!


Heb jij doelen voor 2020? Laat het weten in een reactie, ik ben heel benieuwd!


Liefs,

Maartje© 2020 Life Of Maart