Het meest ultieme en magische havermout receptje

Dit receptje is geschreven en bedacht door Lulu-May, lees hier alles over haar!

Ik ben net zoals Maartje een enorme breakfastlover waardoor het mij leuk leek om mijn ultieme ontbijtje met jullie te delen! Je kan mij echt wakker maken met een grote kom havermout met kokosvlokken. Natuurlijk weet ik dat er al heel veel havermout recepten zijn, maar ik deel graag de magische manier waarop ik het maak met jullie!

Ingrediënten

  1. 60g havermout (het liefst de biologische havermout van de Albert Heijn, de structuur hiervan is perfect: niet te fijn en niet te grof)

  2. 200 mL sojamelk (ander plantaardige melk kan ook, maar sojamelk raad ik erg aan)

  3. 1 banaan (het liefste met bruine stipjes)

  4. 25g walnoten

  5. 10g rozijnen

  6. 1 tl kaneel

  7. scheut kokend heet water

  8. twee handjes kokosvlokken (ik raad de Raw Organic Food kokoschips aan)

Breideling: Doe de havermout samen met de sojamelk in en kom en zet het voor 02:30 minuten in de magnetron (let de laatste 20 seconden extra goed op, want de havermout kan omhoog komen). Snijd ondertussen de banaan in plakjes en hak de walnoten grof. Laat het water koken. Wanneer de havermout klaar is voeg je eerst de kaneel en daarna de banaan en walnoten toe. Dit meng je allemaal goed door elkaar. Voeg tot slot een scheut heet water toe en roer nog eens goed door. Hierdoor word de havermout extra smeuïg!

Liefs, Lulu ♥

>> meer zien van Lulu: volg haar dan hier op instagram!

#walnoten #ontbijt #banaan #kaneel #havermout #sojamelk #rozijnen #lulu #kokos

© 2020 Life Of Maart