IK BEN GENOMINEERD VOOR DE WOMENS HEALTH BASIC-FIT LIST 2019


>> Je kan hier op mij stemmen <<


Het was eigenlijk al veel te laat, ik was allang van plan om te gaan slapen maar toch wilde ik nog eventjes door mijn timeline heen scrollen. Toen ik de post van Womens Health (hierna WH) zag over de fitlist was ik mega benieuwd en stiekem zat er een stemmetje in mijn achterhoofd, 'weet je nog, misschien ben je wel genomineerd, ga maar eens gauw kijken!' En dat deed ik, meteen als eerste; PATSBOEM Maartje op je beeldscherm, ik kon het niet echt geloven dus ik refreshde de pagina, maar nee hoor dat poppetje met dat precies hetzelfde hoofd als ik bleef mij maar aankijken. IK BEN GENOMINEED!! Het is dat het half 1 's nachts was en ik 7 huisgenoten heb, anders zat er nu een gat in het plafond ;-)


Wist je dit van te voren al?

Nee. Maar, ja er is een maar, natuurlijk is er een 'maar'. Ik ben een aantal weken geleden via Instagram benaderd door WH, 'of ik een foto in goede kwaliteit wilde mailen', ze kon nog niet vertellen waarom, maar dat zou ik dan binnenkort vanzelf zien. Ik, veel te nieuwsgierig als ik ben, op de boekpresentatie van Merel aan Gabrielle heel subtiel dit vertellen (zij doet de social media bij WH) in de hoop dat zij mij een tipje van de sluier kon geven waar ik aan moest denken. Helaas trapte ze hier niet in. Natuurlijk vergeet je die dingen weer, denk je er in elk geval niet meer aan - wat best gezond is anders zouden mijn hersenen overuren draaien.


>> Je kan hier op mij stemmen <<


Tot dus gisteravond, 00.30 om precies te zijn, toen ik de post van WH zag en mijn ogen uit keek. Wat een lieve woorden!

"Het begon als een hobby, maar @gezondereceptjes groeide uit tot een platform met meer dan alleen de gezonde receptjes, zoals de naam deed vermoeden. Daarom gooide Maartje Bregman in september het roer om; ze blijft recepten delen, nu op @lifeofmaart.nl, maar ze inspireert op veel meer gebieden. Denk aan onderwerpen als slow fashion, zelfliefde, body positivity en plasticvrij proberen te leven. Ook de commerciële samenwerkingen, waarmee ze als blogger haar brood verdient, worden daardoor minder, want ze maakt heel bewust de keuze alleen met merken te werken die duurzaam zijn of die daar flink mee bezig zijn. Dapper, vinden wij."

Bekijk hier alle genomineerde en hun verhalen


>> Je kan hier op mij stemmen <<


Ja, nu is het toch echt zo ver dat ik jullie ga vragen om te stemmen, wat je natuurlijk al van mijlenver aan zag komen. Het kost maar 2 minuutjes tijd, op het WH sneaker gala wordt de winnaar uit elke categorie gekozen. DIT IS ZO TOF! Oké, ik ga mijn adrenaline kick even tot rust laten komen met een lesje yoga. Bedankt voor het lezen en alvast bedankt als je op mij stemt!


Liefs,

Maartje


>> Je kan hier op mij stemmen <<


© 2020 Life Of Maart