Ja maar, jij rent zo snel!


Ik heb een aantal berichtjes gekregen van meiden die door onder andere mijn foto’s zijn begonnen met hardlopen, geweldig! Dat is zo gaaf om te horen, maar het volgende wat ze zeggen is meetal: ik ben alleen lang niet zo goed als jij bent, hoe word ik beter? Als ik dit lees ben ik even stil, net zo goed als ik? Ik ben ook maar een meisje die rent. Best vaak de laatste tijd. Ik ben in training om beter te worden, om verder te kunnen rennen, om betere tijden neer te zetten. Maar er zijn zoveel mensen die beter zijn dan ik, die mijn snelle duurloop een rustige herstel training noemen. We zijn allemaal verschillend, met eigen trainingsdoelen en eigen challenges. Wat ik probeer te zeggen is: ren voor jezelf! Jij bent de enige die jezelf kan verbeteren en de enige waarmee jij je mag vergelijken.

Zo, dat was de wijze les van vandaag 😉 Dus… Wat zijn jou doelen? Een gezellig rondje rennen? Een groter rondje rennen of juist sneller lopen op de kleinere afstanden? Deel jou doel met #nextstep en have fun!

Liefs, Maartje ♥


lees ook: mijn #nextstep

#Hardlopen #tricks #running #training #snelheid #zomer #tips #rennen

© 2020 Life Of Maart