Kwarkbrood met een vleugje amandel

Ik zat vandaag op mijn kamer, kwam net uit school en ik had best wel trek. Brood en crackers waren op, naar de supermarkt door de regen? Hell No! "Weetje, eigenlijk heb ik best wel zin om weer eens iets te bakken!" Het was stiekem al best wel weer even geleden dat ik in de keuken had gestaan voor een baksel en nu is het wel een mooie tijd om dat eens te doen. Oké, maar het criterium is dus dat ik er niet voor naar buiten hoef; alleen ingrediënten gebruiken die ik in huis heb dus!Bananen, een beetje gespikkeld en dus lekker zoet, TOP! Ook vond ik kokosyoghurt van Abbot Kinney's in de koelkast en ik had nog wat amandelmeel staan. Precies genoeg amandelmeel. Dit moest wel lukken, ik zette mijn favoriete kerstafspeellijst aan en ging aan de slag #guiltypleasure #everydayischristmas


Ingrediënten

  • 3 bananen

  • 1 ei

  • 125mL Abbot Kinney's

  • 150mL cashewmelk

  • 2 el honing of agave siroop

  • handje amandelnootjes

  • 1 tl bakpoeder


Bereiding: verwarm de oven voor op 180 graden en doe alle ingrediënten in de blender, mix tot een glad geheel. Het blijft een beetje een dikke pap, als alles maar goed door elkaar gemengd zit. Doe het beslag in een cakevorm en zet het voor 40-45 minuten in de oven, houdt zelf de oven in de gaten - elke oven is namelijk net even anders en we willen geen aangebrand brood! Serveer warm met een beetje pindakaas :-) Enjoy!


Liefs,

Maartje
© 2020 Life Of Maart