Life of Maart dagboekje #1

Bijgewerkt: jun 26

Naar aanleiding van mijn story om Lifeofmaart.nl te verbeteren heb ik besloten om mijn week dag boekjes weer terug te laten komen! Ik heb dit vorig jaar een tijdje gedaan en toen ben ik daar - om een reden die ik me eigenlijk niet meer kan herinneren - mee gestopt. Nu kwam de vraag weer en vind ik het stiekem eigenlijk ook wel weer heel leuk om te delen wat ik zoal doe in een week! Zeker in deze, nog steeds, bizarre periode waarin we nu zitten. Een kijkje achter de schermen in het leven van Maartje. Kijk je mee?


Maandag 8 juni

Vandaag had ik vrij, geen colleges, geen meetings en geen afspraken. Maandag voelde als een extra weekend dag - hoe chill! Uitslapen, 'the good place' op Netflix kijken en ontbijten met een lekkere grote smoothiebowl. De hele dag scheen het zonnetje, toen we besloten een frisse neus te gaan halen begon het met plenzen! Mijn vriend moest nog even naar de stad en ik zou mijn interval lopen. Eerlijk, ik heb heerlijk gelopen. Maar het voelt wel drie keer zo zwaar als je door een pittige bui loopt! Gelukkig was het weer droog toen ik thuis kwam ;-). Die avond aten we een home made pose bowl en sloten we de dag af met beverbende. Heerlijk spel trouwens, google er maar eens naar als je het niet kent!


Dinsdag 9 juni

Ook vandaag had ik maar kort les. Wat begon als een hele chille ochtend en een rondje van 5 km 'uitlopen' na mijn interval van maandag veranderde in een stressvolle situatie waarin ik mijn portemonnee kwijt was geraakt! Ik heb het hele huis onderste boven gekeerd en echt overal gekeken. Behalve dat ik er zelf heel gefrustreerd door raakte durfde ik het eigenlijk ook niet te zeggen tegen anderen. Wie raakt nu weer zijn portemonnee kwijt? Gelukkig was iedereen heel begripvol en ben ik in de auto gestapt om naar mijn ouders toe te rijden. We speelden ticket to ride met z'n alle en zo sloot ik de dag toch heel fijn af.


Woensdag 10 juni

Mijn portemonnee was nog steeds niet terecht dus de ochtend stond in het teken van alles blokkeren en opnieuw aanvragen. Ook besloot ik om met de racefiets terug naar Eindhoven te gaan, ik had immers geen ov meer! Ik stapte op de fiets met een hele fijne podcast en een chille afspeellijst en merkte dat ik echt weer even tot rust kwam. Na drieën half uur op de fiets gezeten te hebben kwam ik thuis aan. Ik was gesloopt, maar een douche maakte al veel goed en ik dook lekker vroeg m'n bedje in.


Donderdag 11 juni

Ik stond vroeg op - want na 8 uur slaap gaat mijn biologische klok. Soms fijn, soms niet. Haha! Deed wat to-do'tjes en wandelde daarna naar mijn werk in de stad. Mijn fiets stond nog op het station dus die kon ik op de terugweg weer meenemen. Van 10-14u heb ik in de winkel gestaan om content te schieten en de website up te daten. Daarna nog lekker even een koffietje gedronken met een collega, WANT DAT KAN GEWOON WEER! Heerlijk! 's Avonds trok ik mijn mooie jurkje aan, deed ik mijn haar goed, smeerde ik make-up op mijn hoofd (dat was lang geleden!!) en ging ik samen met twee vriendinnen de stad in om wat te eten. Toen ik mijn spijkerjasje aan wilde trekken voelde ik opeens iets in mijn borstzakje zitten. Drie keer raden. Precies, Mijn portemonnee!! My gosh.. Opgelucht dat ik was! We hadden elkaar af vanaf half maart niet meer gezien dus het was ongelofelijk gezellig en we hadden elkaar ontzettend veel te vertellen! We besloten de avond voor te zetten met een home made gin tonic (inclusief bevroren frambozen!) en pas na 3en fietste ik naar huis. Het was ouderwets gezellig zeg maar!


Vrijdag 12 juni

Ik werd wakker, draaide me nog eens om, besloot toch maar een glas water te vullen en die op te drinken. Hallo kater! Jou had ik even niet gemist de afgelopen maanden, haha! Gelukkig kreeg ik mezelf zover om toch even een stukje te gaan rennen, ook al was het ontzettend warm en voelde ik me zeker niet top, ben ik heel blij dat ik gegaan ben. Een nieuw stukje natuur net buiten Eindhoven ontdekt met Schotse Hooglanders! VET!! Thuis sprong ik meteen onder een KOUDE douche. Ik had nog wat gesprekken en colleges op de planning staan en sloot de dag om 17.00 af met een heerlijke 'vegan' pasta. Op bed. Met een serie. Laat dat weekend maar komen, ik sluit m'n laptop af :). Het was weer een chaotische, maar vooral hele gezellige week!


Liefs,

Maartje


Mooiste quote die ik deze week tegen kwam is van @justgirlproject
© 2020 Life Of Maart