Messy chocolate chip cookie pancakes

Oh my gosh… DEZE PANNENKOEKJES WAREN ZO LEKKER! Ik stond vanochtend in mijn keukenkastjes te kijken en besloot met alle ingrediënten die ik niet vaak gebruik een receptje te maken. Die moeten ook op toch! 😉 Ik scrollde door instagram en zag bij @bylulumay heerlijke chocolade pannenkoekjes voorbij komen, dat wil ik ook !

Dus met mijn handen vol ingrediënten liep ik naar de keuken om chocoalde pannenkoekjes in elkaar te flansen. Zo zie je maar, instagram kan echt een inspiratie bron zijn! Zo leuk 🙌🏼.

Ingrediënten

  1. 1 banaan

  2. 1 ei

  3. 200mL soja melk

  4. 6 el (teff) bakmeel

  5. 1 el (chai) cacao poeder

  6. Shotje cookie’s flavour

  7. Kokosolie om in te bakken

Toppings: muesli, gepofte teff, pindakaas, amandelpasta en protein cookies.

Bereiding: doe alle ingrediënten in de blende en mix tot een glad geheel. Verwarm de kokosolie in een pan en schep vervolgens met een lepel het beslag in een pan. Elke pannenkoek bestaat uit ongeveer 1-2 el beslag, het zijn dus redelijk kleine pannenkoekjes! Draai ze om wanneer de bovenkant belletjes begint te blazen en leg ze vervolgens als ze klaar zijn – allebei de kanten ongeveer 3 min – op een bord. Top met toppings naar keuze!

Eetsmakelijk! Heb jij dit receptje gemaakt? Deel hem dan met #gezondereceptjes of tag mij @gezondereceptjes, vind ik leuk! 😊

Liefs,

Maartje

#pannenkoekjes #ontbijt #ei #gezond #vega #receptjes #banaan #gezondereceptjes #pindakaas #gezondereceptjes #cacao #snack #food #vegetarisch #maaltijd #Receptje #eiwitrijk

© 2020 Life Of Maart