Pindakaas-kokos bananenbrood


Dit recept heeft als basis – buiten de bananen om – pindakaas. Omdat ik fan ben. Een grote fan. Van pindakaas. Binnen 10 minuten staat dit broodje in de oven en binnen een uur kun je deze warm nuttigen met wat honing of NOG MEER PINDAKAAS!!!

Ingrediënten

  1. 3 bananen

  2. 100g speltmeel

  3. 3 eieren

  4. 20g kokos

  5. 45g pindakaas

Bereiding: Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil en snijd 2,5 banaan – de andere helft is voor bovenop het bananenbrood – en doe dit samen met de andere ingrediënten in een blender of keukenmachine, mix tot een glad geheel. Doe wat bakpapier in de bakvorm en giet het beslag er in. Snijd de overige banaan in plakjes en leg dit er bovenop. Zet het bananenbrood voor 45 minuten in de oven. Enjoy!

Liefs, Maartje 

Lees ook: 3x de lekkerste ontbijt-pannenkoekjes!


© 2020 Life Of Maart