Pink smoothie bowl met een crunch van appel en schuddebuikjes

Ein-de-lijk staat het receptje online hoor! Ik kreeg zoveel vragen van iedereen, hah! Het komt denk ik door de Belle roze kleur dat die zo aanspreekt, en dat is ook precies het lekkerste aan deze bowl! šŸ˜ De roze kleur komt van bevroren aardbeien en de donker roze kleur van blauwe besjes. Afgelopen week in de aanbieding dus gelijk 500g aangeschaft! Win-win! Verder ben ik GEK op schuddebuikjes, lekker ongegeneerd kleine pepernootjes eten maar dat het hele jaar door šŸ˜šŸ‘šŸ¼ En natuurlijk mag de pindakaas niet vergeten worden. De stroperigheid komt omdat de pindakaas voor 100% uit pindaā€™s bestaat. Geen toevoegingen, geen gedoe šŸ˜‰. Je kan deze pindakaas eigenlijk overal halen, bij de appie heb je een huismerk voor een paar euro maar je kan het ook bij de pindakaas winkel halen.

Ingrediƫnten

  1. 50g havermout

  2. 250ml amandelmelk

  3. 2 handjes bevroren aardbeien (gewoon lekker op gevoel doen dus!)

  4. 1 handje blauwe besjes

  5. 1 appel

Toppings: 1 el pindakaas, 1 el honing, 1 el schuddebuikjes, een paar blauwe besjes, 1 el chia zaad en een paar schijfjes appel.

Bereiding

Doe de havermout, amandelmelk, appel (in stukjes) en aardbei in de blender. Het is als het goed is een dikkere substantie. Doe de helft in een kommetje, voeg bij de andere helft de blauw bessen. Mix het met de blender door elkaar en voeg het donker roze ook toe in het kommetje. Met een satƩ prikker kan je nog voor een mooi effect zorgen met kleur overgangen.

Snijdt vervolgens een stukje appel in dunne plakken en leg dit in de hoek neer. Doe er een eetlepel pindakaas overheen en leg er wat besjes en schuddebuikjes overheen. Maak als laatste cirkelbewegingen met een eetlepel honing om een mooi effect te krijgen op je bowl!

Nu is elke ochtend een feestje!

Liefs,

Maartje

#ontbijt #gezond #fruit #schuddebuikjes #aardbei #pindakaas #havermout #smoothie #honing #vegan #vegetarisch #Receptje #bowl #breakfast

© 2020 Life Of Maart