Proteïne bowl voor koukleumen

Het is weer monsterlijk koud de afgelopen paar dagen. Toen ik dus vanochtend na mijn rondje hardlopen thuis kwam, besloot ik een bowl te gaan maken die veel eiwitten bevat #gainsenzo maar waar ik ook die lekkere kou van mijn run in terug kon vinden, dat is toch tof. De bowl is dus een beetje in een ijskristal sfeer, speciaal voor koukleumen dus!


Gister was ik opzoek naar iets dat ik kon gaan maken als ontbijt toen ik eigenlijk een beetje tegen het probleem aan liep dat ik niks in huis had, hoe kan dat?! Mijn kast(en) liggen vol met superfoods, poedertjes, noten(pasta's) en ook fruit heb ik zat, ik was dus gewoon opzoek naar iets makkelijks. Ik besloot om alles uit te zoeken; alle dubbele (soortgelijke) producten in de kast en de rest bij de hand. En nu? alles in de blender.


Ik vond smoothies maken eigenlijk altijd hartstikke leuk, maar toen ik in mijn havermout fase kwam heb ik dus nooit meer stil gestaan bij het feit om een smoothie te maken en pakte ik dus sneller brood , crackers of een wrap. Dat ging allemaal mega snel weer op, als ik eenmaal daaraan begin dan kan ik zo een heel brood opeten #nietdebedoelingnatuurlijk. Dus een smoothie.


DAT BEVIEL MIJ MEGA GOED! Je kan er zo oneindig mee variëren en het kost nog minder tijd dan een havermoutje, waarom deed ik dit ook alweer niet vaker?! 's Avonds als ik in bed lig bedenk ik vaak al wat ik de volgende ochtend ga ontbijten, hah! Dus ik zat zo eens te denken; die smoothie beviel mij wel. Ik had dus al wat kunnen experimenteren en daarom wist ik dus precies wat ik in de smoothie kon blenden voor de ultieme gezonde, maar ook mega lekkere smoothie bowl. Snel slapen want dan kan ik snel ontbijten ;-) Oké, kom maar op met dat receptje dan!


Ingrediënten

Toppings:


Bereiding: doe alle ingrediënten in de blender, het wordt een lekkere dikke donker blauwe smurrie ;-) Doe de smoothie in een kommetje en versier met de toppings. ENJOY!


Liefs,

Maartje


Lees ook:

© 2020 Life Of Maart