Rens Kroes – The Party Edition


Wie is Rens?

Rens Kroes – ja, het zusje van – is een powervrouw! Iedereen kent haar oudere zus en daar heeft ze zich weten naast te plaatsen, dat is een ontzettend knap! Ze is een voedingsdeskundige, coach, blogger en columniste bij verschillende tijdschriften. Al een aantal keer heeft ze op de cover gestaan van tijdschriften en je dat nu echt niet meer om haar heen, ze is een POWER VROUW die POWERFOOD eet en zo iedereen positief beïnvloed en inspireert.


Haar boeken

  1. Powerfood – juni 2014

  2. Powerfood van Friesland naar New York – juni 2015

  3. On the go – juni 2016

  4. The party edition – juni 2017

Elke jaar heeft Rens tot nu toe en boek uitgebracht, en ik mag mij een van de gelukkige eigenaren noemen die ze alle vier in de kast heeft staan! Lees hier over elk boek een korte samenvatting + een linkje waar je ze kan bestellen.


The Party Edition

Want daar ging het allemaal om in deze blog, haar nieuwe boek! Zoals ik al zei zie je aan de voorkant dat het boek al een feestje op zich is, maar ook de inhoud van het boek is feestelijk versier met een mooiste foto’s en gezellige kiekjes. Als je het boek open slaat zie je direct een grote foto van Rens zelf, daarna volgt de inhoudsopgave in een leuk gekozen lettertype en weer een mooie foto van Rens. De eerste tien bladzijdes besteed Rens aan een stukje tekst; het voorwoord, een stukje over de balans – tussen een gezonde levensstijl mét feestjes – over het koken voor gasten en over de tafel styling.Ondertussen blijven de kleurtjes, verschillende lettertypes en foto’s van een versierde Rens je verrassen en verblijden!

When in doubt, add sparkle!

Na de tiende bladzijde begint het echte werk: de recepten. Rens begint het boek met ‘cake’ – mijn favoriet uit dit hoofdstuk is de avocado limoentaart.

Daarna komen de ‘drinks’ waarin we haar favoriete drankjes, die er bovendien weer lekker gekleurd uit zien, mogen bewonderen. En ja, er zitten ook alcoholische drankjes bij! De watermeloen Bucket is mijn favoriet, als je de ingrediënten ziet dan snap je precies wat ik bedoel 😉


A little party never hurt anybody!

Diner: het volgende hoofdstuk staat in het teken van het avondeten op een feestelijke manier. Gezellige hapjes met vrienden en vriendinnen zoals soepjes, portobello’s en broccoliburgers.

De BBQ – tijdens een echt feestje is de barbecue favoriet in het zomer seizoen. Maar, Rens heeft niet de ‘normale’ BBQ recepten, alle recepten zijn namelijk vegetarisch! Bij sommige recepten wordt wel vis gebruikt maar er gaat vooral ontzettend veel groente en zelfs fruit op de barbecue van Rens! Ze Watermeloenspies is ook zeker een van mijn favorieten!

After is het ena laatste hoofdtuk. Ze echte superfoods komen hier weer naar boven. Bananenmuffins voor de energie, toast met avocado en scrumbled eggs voor de ‘day after’ en kaneelroomijs voor de luie dag na een feestje!


Work hard, party harder!

Tot slot wordt het boek afgesloten met een dankwoord aan de lezers en aan haar vrienden en een ‘special thanks’ zoals ze het zelf zegt gaat naar Sid, haar vriend/man (?). De laatste bladzijde van het boek is weer een grote foto: een selfie van Rens op een feestje met een gezellig aantal vrienden.

Winnen!

Ben jij na het lezen van dit artikel, of alleen al na het zien van de foto’s enthousiast geworden? Dan heb ik heeul goed nieuws, ik mag in samenwerking met de uitgeverij van Rens een boek cadeau doen aan een van jullie! Hoe doe je mee?

  1. Laat hieronder in een comment weten voor welk feestje jij dit boek nodig hebt

  2. En volg mij op instagram @Gezondereceptjes!

Volgende week vrijdag 14 juli maak ik de winnaar in een nieuw blog bericht bekend. Je kan mijn blog volgen en dan krijg je een melding als ik een nieuw bericht upload zodat je dit zeker niet mist!

Liefs, Maartje ♥


#review #vega #winnen #taart #thepartyedition #gezondereceptjes #powerfood #renskroes #kookboek #vegetarisch

© 2020 Life Of Maart