REVIEW: Bumi shampoobar + winactie

Zoals jullie misschien in mijn story's hebben gezien heb ik de afgelopen maand mijn haar uitsluitend met de Bumi shampoo bar gewassen. Ik wilde weten wat nou de voor- en nadelen to.v. een 'normale' shampoofles zijn. Ik heb vier weken lang mijn haar maximaal 1-2 keer per week gewassen met de 'Salty Sea' bar van Bumi Bars.Hiervoor was ik altijd fanatiek wasser, met mijn lange blonde lokken vond ik het nodig om zeker wel om de dag mijn haar te wassen. Mijn haar wordt van zichzelf namelijk redelijk snel vet en dat vind ik niet mooi dus mijn oplossing was; vaker wassen. Dat is natuurlijk in alle opzichten niet goed; veel verpakkingen, dus duur en natuurlijk niet heel goed voor je haar.


Toen ik hoorde van shampoo bars was ik in eerst instantie tegen; hoe kan je nou je haar wassen met een blok? Het is dus de bedoeling dat je de bar op je hoofd masseert en door de combinatie met het water in het haar komt de shampoo vrij in het haar. Dat heeft me wel even 10 minuten stoeien onder de douche gekost om daar achter te komen moet ik toegeven ;-), maar nu ik weet hoe het moet WIL IK NIET MEER ANDERS!


De Bumi bars geven super veel schuim - wat een must kan zijn voor sommige mensen en ik zelf ook wel heel prettig vind. Bovendien verzorgen en voeden ze het haar op een hele fijne manier. Het haar kan een beetje stug aanvoelen als het droog is, maar dat trekt vanzelf weg. Na een maand wassen is mijn haar er helemaal aan gewend en voel het super gezond en sterk aan! Ook merk ik dat ik mijn haar veel minder vaak hoef te wassen, het wordt minder snel vet en behoud een hele natuurlijke look voor 3-4 dagen! Dit resulteert in: minder vaak wassen = minder shampoo per week. De Bumi Bars zijn per stuk €6,99 en een duopack kost €12,99. Toch ben ik nu goedkoper uit dan wanneer ik mijn 'oude' shampoo gebruikte omdat ik daar veel meer van nodig had om mijn haar goed te wassen!


WIN EEN DUO PACK

Ik mag in samenwerking met Bumi Bars 3x een Duo pack weggeven! Zo kan je het vast uitproberen en kijken hoe het bevalt, ik weet zeker dat jij ook verkocht bent na het gebruik van deze bars! :-) Hoe doe je mee?

1. Like dit blog bericht (hartje onderaan de pagina)

2. Volg @bumibars en @gezondereceptjes op instagram

3. Like deze foto en laat in een reactie weten waarom jij een shampoo bar zou willen proberen!


Kan je niet wachten om de Bumi Bars te proberen? Met de code: MAARTJEXBUMI krijg je bij het kopen van een Duopack een lavendel bar gratis! Laat in het commentaar de code achter en dan zorgen zij dat je een extra bar krijgt! Dan betaal je dus €4,30 per bar :-) Ga snel naar www.bumibars.nl !


Je kan tot volgende week (ma 30/9) mee doen, dan zal ik dinsdag in mijn stories de drie winnaars bekend maken!


Liefs,

Maartje
Disclaimer: dit artikel is in samenwerking geschreven met Bumi Bars, dit veranderd echter niks aan mijn mening en ervaring van dit artikel. Ik sta 100% achter de geschreven review en het product.

© 2020 Life Of Maart