Samen met Right 2 Play op naar de Dam tot Damloop!

Bijgewerkt: 10 sep 2019

Vorig jaar liep ik al mee samen met Right 2 Play, en dit jaar mag ik mijzelf weer aansluiten bij dit team! Wat een heerlijk vooruitzicht, de afgelopen drie jaar liep ik al mee en ik vind het een Ge-wel-dig evenement! Maar waarom kies ik ervoor om samen met Right 2 Play te lopen? Omdat ik niet alleen voor mijzelf loop, maar ook voor kinderen. Want iedereen heeft recht om in vrijheid te spelen en lekker te kunnen sporten!


Wil jij ook mee lopen samen met mij in het team van Right To Play? Schrijf je dan snel in via deze link*


Waarom loop ik met Right To Play?

Sporten en spelen is voor mij - en voor eigenlijk elke Nederlander - zo vanzelfsprekend. Je groeit er mee op, je leert er andere kinderen mee kennen en je ontwikkeld jezelf en ontdekt de wereld. Spelen is eigenlijk zo ontzettend leuk, het is dus ook super belangrijk dat iedereen kan spelen.

"We zetten sport, educatief -, creatief- en het vrije spelen in om kinderen actief te laten leren. Het biedt een ontsnapping aan de dagelijkse uitdagingen en zorgt voor ontwikkeling, perspectief en plezier." - Right To Play

Ik vind het super goed dat een organisatie zich inzet voor kinderen. Ze hebben al veel bereikt en ik hoop dat ze nog veel meer kinderen kunnen laten spelen! Hieronder wat resultaten.


Je kan mij volgen, je kan doneren of je kan zelf meedoen! Allemaal mag natuurlijk ook ;-)


Ik ga maar eens lekker beginnen met trainen, van die (ruim) 16 kilometers worden niet vanzelf gelopen natuurlijk! Loop jij ook mee?


Liefs,

Maartje
Disclaimer: deze blog is geschreven in samenwerking met Right to Play. Ik krijg hier niet voor betaald, dat zou een beetje omgekeerde wereld zijn natuurlijk! Wel krijg ik het startbewijs voor de Damloop. Ik sta 100% achter deze blog en zet mij zelf in voor Right To Play, ik doneer dus zelf ook! Het doel is om awareness te creëren en te inspireren om je in te zetten voor een goed doel.


*https://www.righttoplay.nl/nl/national-offices/national-office-netherlands/events/dam-tot-damloop/?fbclid=IwAR34N2XTegac8QqGlWGAq8grfHTRz_a5sMHjOadWL7rr8rYn6RAkWmXzfxs

© 2020 Life Of Maart