Vegan bananenbrood met choco-crunch!

Het is weer hutje weer in Nederland, tijd om lekker te kokkerellen ! Na 5 weken uit een rugzak geleefd te hebben met GEEN ENKEL zelf gemaakt receptje snap je wel wat het eerste was dat ik deed toen ik thuis kwam ;-)


Ik had natuurlijk helemaal niks in huis, dus hup, naar de supermarkt. Bananen inslaan! Thuis had ik nog een beetje choco-granola en wat speltmeel en gelukkig heb je niet meer nodig dan dat voor een heerlijk bananenbroodje!Vers uit de oven, besmeren met wat noten- (ik koos amandel) pasta en geniet van een verukkelijk plakje geluk! Ohh, en pas op dat je niet in een keer het hele brood op eet ;-) #omjevingersbijaftelikken #letterlijkwantamandelpastadruipt


Ingrediënten

  • 350g spelmeel

  • 3 bananen (1 voor bovenop!)

  • 70g choco-granola (ik gebruikte die van Eat Natural)

  • 200mL water

Bereiding: verwarm de oven voor op 200 graden celcius. Doe alle ingrediënten (bewaar 1 banaan voor de topping!!) in de blender en mix tot het goed door elkaar gehusseld is en een beetje kleverig is. Doe wat bakpapier in een cakevorm en giet het mengsel erin, snijdt de overige banaan doormidden en leg hem met de binnenkant naar boven op de cake. Zet het bananenbrood 40 minuutjes in de oven. ENJOY!


Liefs,

Maartje© 2020 Life Of Maart