Welkom Sinterklaaaasje!

De feestmaanden zijn officieel aangebroken nu Sinterklaas weer in het land is! Het begin van een mooie, leuke, gezellige en sfeervolle periode is nu echt gekomen en daarom is het tijd voor een heerlijk winters, warm, zoet en lekker (gezond) receptje!

Bananenbrood zonder banaan en mét appelmoes. Ja, top plan! Gezond, makkelijk en weer eens wat anders dan een bananenbrood! Speciaal voor Sinterklaas en zijn pieten is dit broodje rijkelijk gevuld met… PEPERNOTEN! Een beetje kokos, kaneel en rozijnen voor de extra sfeer en feestelijke touch. You ready?

Ingrediënten

  1. 300g appelmoes (suikervrij)

  2. 3 eieren

  3. 120g speltmeel

  4. 50g rozijnen

  5. 50g pepernoten (+ wat extra als topping)

  6. 30g kokos rasp

  7. 1 tl kaneel

Bereiding: verwarm de oven voor op 180 graden. Doe alle ingrediënten in de blender/keukenmachine en mix tot een glad geheel. Doe wat bakpapier in de cakevorm en giet het mengsel hierin, bestrooi eventueel met wat pepernoten. Zet in de oven voor 45 minuten en laat jouw huis de heerlijke geur van vers gebakken cake met pepernoten en een vleugje feest verwelkomen!

Liefs, Maartje ♥

#bananenbrood #ei #gezond #kaneel #gezondereceptjes #spelt #sinterklaas #appelmoes #rozijnen #snel #makkelijk #pepernoten #Receptje #kokos

© 2020 Life Of Maart