Zo doen we dat: fit het nieuwe jaar in

Goede voornemens of niet, iedereen begint dit jaar met het idee om lekker te gaan sporten of te blijven sporten. Gezond eten is weer een prioriteit en op tijd naar bed proberen we ook weer eens uit.

Gewoon lekker fit zijn, je goed voelen, gezond zijn, zondigen waar nodig en ultiem genieten. Dat zijn mijn doelen voor 2018 (en eigenlijk elk willekeurig ander jaar). Wel heb ik elk jaar dingen die (realistisch gezien) op de Bucket-list staan.

Vorig jaar wilde ik 2 dingen: SLAGEN voor het VWO en een HALVE marathon rennen. Dit jaar wil ik weer twee dingen: Mijn BSA (=genoeg studiepunten halen om naar het volgende jaar te mogen) en een HELE marathon rennen! Het is een doel, realistisch gezien mogelijk maar ik moet er wel knetterhard voor werken!

Maar hoe dan?

Ik heb dus een nieuwe verslaving, en ja, dit is een hele goede die mijn doelen (korte en lange termijn) wel eens zouden kunnen waarmaken, namelijk: een Bullet-journal! Voor degene die hier nog nooit van hebben gehoord: het is een boekje die leeg is, die je zelf moet invullen met alles (kort gezegd).

Wat kan je daarmee?

Alles, maar dan echt ALLES in bijhouden. Eumh oké, leuk?! JA! Zo kan je bijhouden wat je per week moet doen (als in: een agenda), een jaarplanner, een slaapdagboek, verjaardagen ect. Een heeeeeele uitgebreide agenda dus. Alles wat in je hoofd zit kan op papier (ja, ouderwets he!) en heb je dan overzichtelijk in een boekje.

Hoe ziet dat eruit?

Ik heb zelf een boekje (foto’s zie hieronder) ter inspiratie maar ik heb ook een pinterest bord waar alle ideeën voor fitgirls/foodies/bloggers bij elkaar staan met de leukste quotes, trackers en ideeën voor jou journal.

(Nee dit zijn niet alle races, lees: hardloopwedstrijden, die ik ga lopen. Maar dat weet ik welke wanneer is! Nog suggesties voor leuke evenementen?)

Hoe zorg jij dat je dit jaar het gezonde leven (met uiteraard uitzonderingen hier en daar) volhoudt?

Liefs,

Maartje

#tracker #bulletjournal #dagboek #myjournal #logboek #goedevoornemens

© 2020 Life Of Maart