Samen op 28 juni een wedstrijd lopen

Toen ik een paar uurtjes geleden de post deelde dat ik mij had ingeschreven voor een virtuele hardloop wedstrijd, kreeg ik ontzettend veel toffe reacties! Samen op 28 juni een virtuele run doen met een afstand van 5 km, 10 km, een halve of een hele marathon. Om jullie – en mezelf – een beetje te motiveren heb ik een schema gemaakt. Een gratis download. Zodat wij samen, op afstand, op 28 juni een top prestatie neer kunnen zetten!

De medaille heb ik van Virtueel NL, zij doneren de winst aan de plastic soep foundation. Twee vliegen in een klap, wij blijven gezond, sportief en lekker in beweging. En de winst gaat naar het goede doel, iets waar ik ontzettend achter sta.

Ik ga de komende week elke week een blog delen met tips, tips om langer te lopen, tips om harder te lopen en tips om meer mind-full te lopen. Hardlopen is namelijk meer dan de snelheid of afstand, zeker in deze tijd kan het een vorm van therapie zijn. Ik merk dat ik veel rusten wordt – ook al pre-corona – als ik heb hardlopen. Alles even laten bezinken, verwerken en even terug naar de natuur.

Meer tips volgen volgende week, zo stay tuned!

Voor nu; download de kalender & ga er lekker mee aan de slag!

Liefs,

Maartje

DOWNLOAD DE KALENDER HIER ONDER

Aftelkalender 28 juni @lifeofmaart.nlPD

Invul voorbeeld:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant