SAVE THE DATE 12 july 15.00

Ik heb een langdurige samenwerking lopen met Qorn wat ik ongelofelijk cool vind! Het is echt heel heel duurzaam product dus ik kan hier alleen maar heel enthousiast van worden! Eind April maakte ik al een heel lekker receptje voor ze: Een koninklijke oranje borrelhap! Dit keer gaan we iets anders doen, iets heel spannends maar tegelijkertijd iets heel cools! Ik ga live op instagram een heerlijk recept koken en JIJ kan meedoen! Download hieronder het boodschappenlijstje en zet 12 juli 15.00 in je agenda! Ik heb er in elk geval super veel zin in!

Als je nog vragen of opmerkingen hebt over deze samenwerking of de livestream, laat het me dan vooral weten door een DM of een mail te sturen!

Liefs,

Maartje
QORN boodschappenlijstjePDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

Best gelezen blogs

Life of Maart week dagboekje #10

man man man, wat was het weer een week! De introductie dagen zijn begonnen, de eerste lessen zijn ingepland, mijn werkboek is af en naar de drukker én ik heb lange dagen in de winkel gestaan om te werken.

Lees artikel »

Misschien vind je dit ook interessant

DIY: Bergenmuur

Zoals je misschien op mijn instagram voorbij hebt zien komen ben ik recent verhuist naar een appartement met een hockeyvriendin. Mega gaaf om de stap

Lees artikel »