Vegan Apple-pie bliss balls

De ‘r’ zit weer in de maand, kom maar door met warme chocolademelk, appeltaart, pompoen! Ik ben echt gek op de herfst, het is altijd zo gezellig! Het einde van het jaar, waar we nu weer naar toe gaan, richt zich op verbinding, samen zijn en vaker kiezen voor jezelf. Ik vind het heerlijk! Deze apple-pie bliss balls passen helemaal bij dat gevoel. Een cosy-autumn-feel! Lees je mee?

Ingrediënten

 • 20g cashewnoten
 • 80g amandelnoten
 • 10g kokos rasp
 • 70g havermout
 • 1 el (20g) appelstroop
 • 70g gram dadels

Bereiding

 1. Week de dadels in water, minimaal 5 minuten.
 2. Doe de havermout in de blender en mix tot meel
 3. Voeg nu de overige noten toe, tot het wat zachter is.
 4. Nu voeg je de overige ingredienten (appelstroop en geweekte dadels) toe
 5. Als alles is gemengd kan je er balletjes van draaien
 6. Leg ze nog eventjes in de koelkast, dan bind het goed aan elkaar!

Tijd om te genieten van een beetje herfst in een bakje! Enjoy!

Liefs,
Maartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant

DIY: Bergenmuur

Zoals je misschien op mijn instagram voorbij hebt zien komen ben ik recent verhuist naar een appartement met een hockeyvriendin. Mega gaaf om de stap

Lees artikel »