Vegan Kerst Menu – gratis download!

Download nu gratis een 2-gangen kerstdiner! Ik heb een heerlijk hoofdgerecht en dessert voor je bereidt. In dit e-book vindt je de boodschappenlijstjes en het recept met prachtige (al zeg ik het zelf, hah!) foto’s van de gerechten! Wacht niet langer en download het e-book nu gratis!

Ontvang het Gratis 2-gangen Vegan Kerst Menu

Om de feestdagen diervriendelijke en milieu bewust te vieren, zonder in te leveren op smaak en plezier presenteer ik: HET VEGAN KERST MENU! Een vegan kerst menu met twee van mijn favoriete receptjes! Vul je mail adres in download het gratis!

Wanneer je dit e-book download wordt je toegevoegd aan Happy Times, een wekelijkse nieuwsbrief met positief klimaatnieuws. Je kan je op elk gewenst moment weer uitschrijven mocht het toch niks voor jou zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op mijn website deel ik blogs over artikelen rondom de thema’s duurzaamheid, fitheid, gezondheid & persoonlijke verhalen.  Ook heb ik drie gastbloggers die elke maand wat schrijven.

[instagram-feed num=4 cols=2]

Best gelezen blogs

Misschien vind je dit ook interessant